9 bölüm Kuzenlerimle yeniden bir arada.

1.4K 57 3
                                    

Şoför beni sipor salonu dan aldı yaklaşık yarım saat tir yolculuk yaptığım için bıkıp şoför amcaya sordum.

- doğan amca eve ne kadar kaldı.

- az kaldı küçük hanım.

- tamam doğan amca.

Biraz daha ilerledigimde eve yetistigimizi anladım büyük kapılar açıldı biz girdikten sonra kapandı. Eve girdiğimde evde kimse yoktu ben de direk odama çıktım bonyoya girdim ılık bir duş aldım. Odaya girdiğimde dolabimin karşısına gueçtim gecelik lerimi giydim. yatağa geçip yatım bugün yaşadıklarımı düşündüm. bir kaç saat sonra göz kapaklarım kapanmaya başladı. kendimi uykunun kolarına bıraktım.

_____ ______ ______ ______ _______ __

Sabah uyandığım da yataktan kalkıp bonyoya girip rutin işlerimi yaptım. Banyodan Çıktıktan dolabimin karşısına gueçtim bu dolabımı ikinci acısım olduğu için ilk önce biraz şaşırdım çünkü bütün eşyalarım etekler, patolonlar, tişörtler şort lar, gezmelik elbise ler. Tam karşımda bir kapı ilgimi çekti çünkü oraya daha önce hiç girmemiştim direk kapının önüne geçtim. ama aslında bir dalap kapağı ymış. kapağı açtığımda bir de ne göreyim binlerce elbise var. daha önce gördüğüm elbiser den farklıydı lar. Bunlar gösterişli ydi ler. Yaklaşık 1000 den fazla elbise vardılar. Dolbın kapağını kapatım. odadan dışarı çıktım ilk önce abim in odasına gitim. Çocuk luğum daki gibi içeri direk girdim adaya bakındım ama odada değil di. abimin odasından çıktıktan sonra enes ile edis in odaları nın katına geldim ilk önce enes in odasına girdim hala uyuyor du ben de direk onun üstüne atladım bir anda gözünü açıp beni yere atı birden bağırmaya başladı.

- seni bir elime gecirisem duru seni öldürücüm. dedi birden yatağından doğruldu nasıl odadan çıktım bilmiyorum ama edis in odasında buldum dengemi kaybedince kendimi bir anda edis in üstünde buldum gözlerini açınca oda aynı enes gibi beni yere atı konuşmaya başladı.

- Duru buraya gel seni öldürücem duru gel buraya

o yataktan kalmadan ben direk açık olan asansöre bindim. enes ile edis bana doğru koşuyor lar dı. asansör ün kapısı alahtan kapandı allahtan. En alt kata bastım bir süre sonra asansörn kapıları açıldı. Asansör ün kapısı açılır açılmaz kendimi dışarı attım. asansör den çıktıktan sonra bütün ayle burdaydı annem babam ve abim onların dışında Teyzem, enistem, Alara, Ada ve Araf hepsi bana bakiyor lar dı . birden konuşmaya başladım.

- Günaydın sevgi aylem.

- Günaydın kızım

- Günaydın abicim .

- Günaydın babacım.

- Günaydın durucum gorusmeyeli nasıl sın.

- iyiyim Teyzem

Birden teyzeme enisteme ve Kuzenlerime sarıldım. Edis ve enes in şes lerini duyunca Araf tan hemen ayrıldım.

- Araf tutttttt onu.

- can niye tutmadın lannnn .

- Cancazımı niye bu işe karıştırıyor suzunz.

İkisi birden

- gel lan buraya.

- banimle lan lı munlu konuşma.

- konuşursam ne olucak bunu bizden kaçan kız mı söylüyor.

- bunu bana söylemecektin.

Her şey bir anda gelişti ben kaçmayı bıraktım. Birden Edis in üşüne atladım. ilk önce şaşırdı sonra kendine geldi Enes beni Edis in üstünden almaya çalıştı Edis in bu arada saçını yoluyordum. Araf bu arada gülüyor du. Abim bir anda beni Araf ın üstünden aldı. Birden kendimi dışarda buldum. Alara ile Ada yanıma gelip oturdular. Ada konuşmaya başladı.

- aşkım nasılsın

- iyiyim canım. Sen

- ben de iyiyim.

- Ada uzakta değil im tam yanındayım nasıl olduğumu görüyor sun aşkım.

- senin sinirin bozuk herhalde.

- üfff boş ver sana bir şey söyleyecem.

- söyle canım.

- şey

- ney.

- üfff şey yarın ben okula gelicem ya

- evet bilmiyorum siz beni tanımıyormus gibi yapacaksınız tamam mı canlarım benim.

- yok artık çok saçma. Dedi Cancazım.

- niye olucak kimin iki yüzlü olduğunu görmek için.

- tamam ama fazla abartma.

- tamam canım tamam bunu benimkilere dedim zaten.

- ben yine de şöylerim sonrası sana kalmış.

- tamam canım tamam.

- olmaz benim kızım fakir oyunu oynayamaz.

- üfff baba nütfen.

- olmaz dedim.

- bir günlük olmaz mı nütfen

- tamam ama sadece bir gün.

Babam gitikten sonra bizim kızlarla odama çıktık sekiz yıl boyunca ne yaptığımızı anlatık Alara bana hala şansa, şarkıya ve sipor a devam edip etmediğimi sordu bende devam etigimi söyledim Ada bana hala şarkı sözü yazıp yazmadığımı sordu bende artık eskisi kadar yazmadığımı söyledim neden olduğunu sorduğunda artık ilham bulamıyor um dedim biz konuşmaya dalmış olduğunu fark etmedik. Yardımcılardan ayşe teyze bizi çağırdı bizde hep birlikte yemek yedik sonra Teyzem giler katkılar onlar gitikten sonra Enes, Edis ve ben odalara dağıldık bonyoya geçtim ve ılık duş aldım. saatte baktığımda saattin 24. 00 olduğunu gördüm hemen üstümü giyindim sacımı örüp yatağa geçtim.

Umarım bölümü begenisiniz diğer bölümü elimden gerektiği kadar erken yazmaya çalışıcam. ♥♥♥♥♥

Okuldaki kötü çocuk Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin