Capitolul 26

2.5K 117 8
                                    

Am coborât la subsol în timp ce ea se tot zbătea pe umărul meu. Am aşezat-o pe scaunul rece din fier şi i-am legat mâinile şi picioarele.

- Justin,opreşte-te! Nu te las să îmi faci asta! țipă,mişcându-se de pe o parte pe alta.

- Samantha,taci din gură! Pot face ce vreau,clar? Atâta timp cât tu poți să ți-o tragi cu vecinul nostru,chiar dacă suntem căsătoriți,aşa pot şi eu să te pedepsesc. Şi o să mă asigur că o voi face astfel încât să nu mai poți calcă pe bec altă dată,o ameninț şi merg să îmi aduc şi eu un scaun.

Îl aşez în fața ei şi mă uitam la ea. Nervozitatea şi teama i se puteau citi pe chip.

Samantha POV

Se uita la mine ca la o fantomă. Ochii îi străluceau iar la gât îi pulsa o venă. Îşi duce palma la obrazul meu drept şi îl mângâie:

- Tu mă obligi să o fac! rosteşte după care se ridică şi aduce o servietă. Aceeași servietă pe care a folosit-o în seara când ne-au pedepsit pe mine şi pe Khatrine.

- Ba nu! Justin,te rog! Uită-te la mine,încep să mă panichez şi simt cum lacrimile mi se formează în colțul ochilor.

Refuză să ridice capul din servietă. O deschide şi scoate un cuțit mic,ascuțit a cărui lamă reflecta lumina. Înghit în sec şi încep să țip:

- Chiar nu e bine ce faci! Mă vei răni! Nu face asta,Justin! Nu suport durerea!

El îmi rupe tricoul ce îl aveam pe mine şi oftează. Plasează lama pe burta mea şi apasă încet,făcând o tăietură din care începu să curgă sângele fierbinte,pătându-mi blugii.

- Au,mă doare! Justin,opreşte-te! Jur că dacă nu...

Dar sunt oprită din vorbit deoarece îmi pune o bandă adeziva pe gură.

Continuă să facă câteva tăieturi pe picioare,umeri şi gât. După ce termină,scoate un bici. Îl roteşte de două ori după care îl pocneşte de gamba mea dreaptă. Aplică 10 lovituri după care mă eliberă.

Nemaiavînd putere să merg,m-a luat în brațe şi m-a dus până în cameră. M-a aşezat în pat şi mi-a şoptit la ureche:

- Nu ai scăpat atât de uşor,şi se ridică desfăcându-şi cureaua de la pantaloni şi şlițul.

- J-Justin? Ce ai de gând? îl întreb dându-mă mai în spate.

- Ți-am spus că o să te pedepsesc astfel încât să nu mai calci pe bec altă dată,spune şi îşi dă jos pantalonii şi tricoul.

- Chiar e destul ce mi-ai făcut. Mi-am învățat lecția!

- Ba nu,Sam. Asta e problemă. Nu ai învățat-o şi până când nu o vei face,vei suporta consecințele.

Cu astea spuse mă apucă de glezne şi mă trage spre el,întorcându-mă pe burtă. Îmi dă jos pantalonii scurți de trening şi în următoarea secundă primesc o palmă peste fund. Tresar de durere,dar lui Justin pare că nu îi pasă. Mâinile lui îmi părăsesc şoldurile pentru câteva clipe. Vreau să plec însă vocea lui groasă mă oprește:

- Dacă faci un nenorocit de pas din patul ăsta o să am grijă să nu poți merge o săptămână!

Mă mai amenințase de multe ori aşa şi nu făcuse nimic. Nu are rost să mă tem de spusele lui. Țâşnesc repede din pat şi când să ies din cameră,Justin mă prinse de braț şi mă aruncă pe podea.

- Târfă idioată! Aşa deci? Nu vrei să mergi o săptămână,da? Tu ai cerut-o Sam! urlă şi mă trage de păr,aruncându-mă în pat.

Îmi desface forțat genunchii şi mă penetrează violent. Inima îmi bătea cu repeziciune şi simțeam cum se instalează o durere acolo,jos.

Assasin Où les histoires vivent. Découvrez maintenant