Capitolul 31

2.8K 116 16
                                    

Justin POV

Nu îi voi permite să nu îmi nască copilul. Dacă va fi nevoie,o voi ține legată de mine numai pentru a fi sigur că nu face vreo prostie. Sper ca din cauza loviturilor de ieri noapte să nu i se fi întâmplat ceva micuțului meu. Aseară am așteptat să adoarmă şi m-am dus lângă patului ei,ațipind ținând-o de mână. Când m-am trezit,nu mai era la locul ei. M-am panicat crezând că s-a dus la ginecolog aşa că am ieşit cât de repede am putut din cameră țipând numele ei. Adrian şi Khatrine au deschis uşa camerei lor,uitându-se mirați la mine.

- Ce se petrece,bro? mă întreabă Adrian,frecându-şi ochii.

- Nu o găsesc pe Sam.

- Doar nu crezi că-

- Taci! îl întrerup. Nu vreau să mă gândesc la asta.

Am coborât scara în fugă şi pe geam am văzut cum Sam pleacă cu autobuzul. Mi-am scos telefonul din buzunar şi i-am trimis un mesaj:

"Ai face bine să te oprești din ceea ce vrei să faci şi să te întorci imediat acasă! Nu te atinge de copilul meu!"

Am plecat din casă şi am intrat în mașina lui Adrian,urmând autobuzul. Am simțit vibrând telefonul aşa că l-am scos şi am citit mesajul primit.

"Fie că vrei,fie că nu eu tot voi face avort. Ne vedem peste o oră"

Am aruncat telefonul pe bancheta din dreapta şi am strâns volanul în palme. Samantha încearcă să se joace cu nervii mei,dar nu îi va merge. O să vedem noi ce avort va mai face când o să mă vadă la stația în care va coborî. Rânjeam la gândul ce față va face când mă va vedea. Nu dură mult şi autobuzul se opri,din el coborând şi prințesa mea. Am parcat şi m-am furişat prin spatele ei. Sam mergea repede,uitându-se uneori în spate. O urmăream în liniște cum păşea pe asfalt,ținând palma dreaptă pe burtă. Am zâmbit gândindu-mă la cât de bine îi stă în rolul de mămică. De acum nu o voi mai lovi,nu o voi mai răni pentru ca puiul nostru să fie în siguranță. Mă pierdusem în gânduri şi când ridic capul din pământ,nu o mai văd pe Samantha. Încep să alerg şi îi observ materialul din rochia albă cum dă colțul unei clădiri. Am mărit pasul şi când să deschidă uşa cabinetului am prins-o de talie şi i-am pus mâna la gură ca să nu țipe. Am tras-o până în spatele unui bloc mai ferit de ochii lumii şi i-am luat palma de la gură. Se întoarse vizibil speriată,dar când m-a recunoscut se mai calmă puțin. Încă aveam mâna pe talia ei. Purta o pereche de ochelari pentru a-şi ascunde vânătăile. I i-am dat jos şi m-am uitat la chipul ei frumos care era acum lovit. Niciunul din noi nu spunea nimic,doar ochii vorbeau. Irişii ei albaştrii îmi spuneau că mă vor,că mă doresc. Am întors-o în viteză cu spatele la mine şi i-am prins cu mâna părul intr-o coadă,trăgând astfel încât să am cale la gâtul ei cu miros de trandafiri. I l-am atins încet cu buzele după care am adăugat şi vârful limbii. Frumoasa mea îsi ridica pieptul şi îsi închidea ochii în plăcere. Am împins-o în față până ce mâinile ei erau lipite de zidul rece al blocului. Fundul Samanthei îmi izbea erecția făcându-mă să vreau să i-o trag în toate pozițiile pe care le am acum în cap.

- Te voi fute,iubito! Tare şi dur pentru că nu ai ascultat de mine şi pentru că...ei bine şi pentru că vreau.

Mă uitam la buza ei pe care nu mai înceta să şi-o muşte. I-am băgat mâna sub rochie şi i-am strâns o fesă puternic,pălmuind-o apoi. A tresărit şi s-a ridicat pe vârfuri,mângâind zona lovită. M-am lăsat pe vine şi am trasat cu degetul conturul piciorului ei până la bata chiloților. Am tras încet de ea şi i-am dat drumul. Mi-am desfăcut şlițul blugilor şi i-am lăsat până la genunchi cu tot cu boxeri. Cu o mișcare rapidă i-am ridicat rochia până la jumătatea spatelui,i-am tras chiloțeii şi am pătruns-o anal. Nu i-am mai tras-o aşa de multă vreme. A scos un chițait de durere şi s-a sprijinit mai bine de zid. Mă izbeam violent în ea ținându-mă cu mâinile de şoldurile ei proeminente.

- Justin,e de ajuns aşa...mormăi cu voce scăzută.

- Dar nu m-am săturat de corpul tău,iubire! am rânjit continuând să o penetrez.

- Nu a...atât de tare,suspină şi o lacrimă îi curse din ochiul stâng.

Am realizat că într-adevăr o rănesc şi că o doare prea mult. M-am oprit şi am ieșit din ea. Am întors-o cu fața la mine şi i-am sărutat lacrima de pe obraz. Am ridicat-o în brațe,ea punându-şi picioarele în jurul bazinului meu.

- Acum te voi fute cum ştiu eu mai bine şi când mă vei simți în interiorul tău,mă vei implora să nu mai ies de acolo! îi şoptesc şi îi sug lobul urechii.

Am poziționat-o astfel încât să fiu la intrarea ei şi am apăsat-o pe lungimea penisului meu. Un geamăt îi părăsise gura când am început să o mişc de sus în jos. După câteva mişcări de acomodare am început să i-o trag cu adevărat. Corpul ei sărea ca un arc în timp ce îsi ținea capul pe umărul meu.

- Se simte bine acolo jos la păsărică ta,babygirl? o întreb strângându-i o țâță prin rochie.

- Da,tati! Se simte extraordinar de bine,gemu ea arcuindu-şi spatele.

Nu după mult timp,orgasmul apăru dând drumul unui jet de spermă să intre în ea. Am sărutat-o lung pe buze şi am lăsat-o să-mi coboare din brațe. Îsi ridică chiloțeii pe ea şi îsi trecu fugitiv mâna prin păr. Se uita la mine cum stau şi nu mă îmbrac. Ridică o sprînceană şi strâmbă din nas.

- Ce mai aștepți?

- Pe tine!

- Dar eu sunt deja îmbrăcată,îmi răspunse enervată.

- Nu asta aștept...

- Dar ce? întreabă confuză.

- Aştept să îți aşezi buzele alea frumoase înconjurul p*ulii mele şi să mă faci să te iert pentru că ai fost neascultătoare,am şoptit pervers apucând-o de mână.

Ea zâmbi în colțul gurii şi făcu o grimasă. Se aşeză în genunchii şi îmi prinse scula în palmă,mişcând-o de sus în jos. Ştiu că are doar 19 ani,dar fata asta chiar se pricepe la cele două "job-uri".
Limba ei jucăuşă îmi atinse vârful umed pregătit să intre în gura soției mele. Buzele roz ale Samanthei îmi sărută pielea incitant făcându-mă să gem incontrolabil. Apogeul a fost atins când l-a băgat în gură,încercând să sugă cât mai mult. Mi-am aşezat o mână pe capul ei,oprind-o.

- Nu vreau să îmi dau drumul în gura ta. Ridică-te,prințesă!

Îsi linse buzele şi îmi trase boxerii şi pantalonii. O sărut pe frunte şi o apuc de mână,cărând-o după mine.

- Mergem acasă? întreabă apropiindu-se de umărul meu.

- Mergem acasă,îi răspund autoritar şi nu îmi iau ochii de la drum pentru că ştiam că voi vedea dezamăgire pe fața ei.

Assasin Where stories live. Discover now