Capitolul 38

1.2K 40 14
                                    

Era într-o stare deplorabilă. Ochii ei frumoși, albaștri, aveau dedesubt pungi vineții de oboseală, dar și de la lovituri. Rahații ăia au mutilat-o. Sigur au întrebat-o ceva de mine, iar ea nu a vrut să deschidă gura. E atât de prețioasă femeia asta. Și atât de puternică. Când am ajuns acasă, am dus-o în baie și i-am clătit corpul murdar, având grijă să trec cu grijă peste locurile rănite. După ce am uscat-o și i-am prins părul, am așezat-o în pat, am învelit-o și am lăsat-o să doarmă. Trebuia să se odihnească și să se refacă. Deși a trecut prin aceste chinuri și suferințe, măcar am reușit să scăpăm de un inamic. Mâine la prima oră aveam să o duc la ginecolog. Copilul nostru nu putea păți nimic. Nu după toate astea.

.....

      Încă și acum, după atâta timp, tot o privesc când doarme. Îmi place să-i văd genele lungi, buzele umflate, părul răsfirat și trupul în diferite poziții. M-am apropiat de ea și i-am sărutat creștetul, după care am mângâiat-o.
Am căscat. Cred că se făcuse deja târziu. M-am uitat la ceas și observ că era 23:13. Chiar trecuse ceva. M-am ridicat de lângă ea și mi-am dat hainele jos, rămânând doar în boxeri. Înainte de a mă așeza în pat, m-am dus la baie unde am făcut un duș scurt și m-am spălat pe dinți. Revenind, doar înfășurat într-un prosop, o văd cum stătea trează în fund, pe pat.

    - Câcat, te-am trezit!, am spus frecându-mi fruntea.

  A dat dezaprobator din cap și mi-a făcut semn să iau loc lângă ea. Am înaintat și m-am așezat acolo unde dorea, luând-o în brațe.

    - Poți să-mi spui ce s-a întâmplat?, o întreb trecând cu limba peste buze.

Și-a ridicat privirea spre mine și și-a mușcat ușor buza. Îi venea să plângă.

   - Acel om...cel care m-a luat de aici...mi-a făcut lucruri îngrozitoare, Justin!, a spus începând să lăcrimeze.
Când am ajuns în depozitul lor mă tot întreba de tine și unde îți ții banii sau de nu știu ce parolă. Nu am vrut să îi zic așa că a început să mă lovească. Nu voiam să mă atingă la burtă, așa că am țipat că sunt însărcinată și să mă lase. Dar mai rău am făcut. S-a oprit și s-a calmat, credeam că mă va lăsa, dar a continuat cu întrebările. Văzând că nu deschid gura, el m-a dus în acel subsol și acolo...acolo..., voia să continue dar nu mai avea putere din cauza plânsului.

    - Acolo ce, Sam? Ce s-a întâmplat acolo?, o întrebam îngrijorat până peste cap în timp ce îi țineam fața în palme.

    - Acolo m-a atins!, a urlat și m-a luat în brațe, cufundându-se cu totul în golul de la clavicula mea.

Nervii au început să pună stăpânire pe mine, dar și o stare de groază. El își băgase pula în femeia pe care o iubesc și în mama copilului meu pe care încă îl avea în pântece, fără voia mea. Uram în momentul ăsta că l-am omorât. Trebuia să îl torturez o viață pentru ce făcuse acest animal. Am luat-o pe Sam de braț și m-am uitat la fața ei. Inima îmi era ruptă într-un milion de bucăți. Am aplecat-o încet pe spate, până când capul ei a ajuns pe pernă. Eram deasupra ei. M-am aplecat încet și i-am atins buzele crăpate. Plângeam amândoi și ne sărutam în întunericul ce ne înconjura. Niciunul nu își dorea mai mult. Am mai sărutat-o o ultimă dată și m-am lăsat pe partea ei dreaptă. Mi-am ridicat umărul, făcându-i loc la pieptul meu. Iubesc această femeie cu tot sufletul din mine.



Era dimineață. Ora 09:31. Sam nu mai era lângă mine. M-am ridicat subit și am strigat-o cât de tare am putut. Un "da" firav se auzi din baie. Am deschis ușa, iar ea își prindea părul pentru a se machia. Îi văzusem fața care era acoperită cu un strat generos de fond de ten, dar care nu acoperea în totalitate vânătăile de pe chipul său. Am răsuflat ușurat și am luat-o în brațe.

Assasin Where stories live. Discover now