6.Kaptola

1.5K 91 4
                                    

Znovu vás zdravím lidičky :) tady je další kapitolka :) Slíbila jsem že se pokusím být zase aktivní a teď sem nemocná tak můžu psát :)

Tuto kapitolku věnuji Taurustheresia za její první komentář

Někdo zaťukal na dveře. Tušila jsem kdo to je. ,,Elijahu!"  vyjekla jsem a skočila mu kolem krku. ,,Taky tě rád vidím Ange" pevně mě objal a pak mi dal pusu na čelo ,,Pojď dál" vydechla jsem a táhla ho k sobě do bytu. ,,Tak co máš nějaké novinky? Našla jsi svou sestru?" pokládal otázky a posadil se na židli v kuchyni posadila jsem se naproti němu a položila ruce na stůl ,,Jo! Měl si pravdu, že jí najdu tady! Si úžasný" dotkla jsem se jeho ruky a usmála se. Usmál se naoplátku ,,Akorát ti něco musím říct" vydechla jsem a čekala jeho reakci. Určitě si představuje to nejhorši. ,,Byl tady Damon Salvatore. Prý se znáte a přál si přidat se k nám při obědě a tak sem mu řekla že muže. Nevadí ti to?" zeptala jsem se. Elijah zvedl obočí ,,Damon Salvatore mě chce vidět?" zeptal se a já přikývla. ,,Tak to bychom ho neměli nechat čekat" postavil se na nohy a znovu se usmál. ,,Dobře jen si vezmu kabát a můžem jít" taky sem se zvedla a zašla si do pokoje pro podzimní kabát.

,,Hele Damon už je tady" ukázala sem ke stolu blízko baru. Hned jak nás spatřil tak se usmál a zamával. Slyšela jsem jak si Elijah vydechl. Jako by si v duchu říkal : to je pitomec. Ale nic neřekl a mile se usmál,,Damone" přikvl ,,Rád tě vidím" opětoval mu Damon úsměv, ale něco mi v tom nesedělo. ,,Omluvíte mě? musím si odskočit" nevině jsem se usmála a zamířila si to ke koupelnám. Málem jsem vrazila do nějaké blondýnky ,,Ahoj Ange" pozdravila mě. Až pak mi došlo do koho jsem vrazila ,,Ahoj Caroline" usmála jsem se ,,Co ty tady?" zeptala se mile ,,Přijel mi na návštěvu jeden známí a přidal se k nám i Damon a co ty?" opřela jsem se o stěnu a ál se usmívala ,,Mám tady za chvíli schůzku se Stefanem. Chce něco řešit ohledně školy. Jak ty to vlastně máš se školou?" zeptala se ,,No je to takové složté. Teď mám ve škole volno, ale jelikož je Elena tady a je tady i můj biologický táta tak mě napadlo, že bych tu mohla zůstat na trvalo, ale nevím jak by to vzala mamka" pokrčila jsem rameny a dokončila svou řeč. ,,To chápu. Každopádně by bylo skvělý kdyby tě tady Elena měla. A byla by si v bezpečí" usmála se ,,V bezepčí?" zvedla sem obočí. Caroline ztuhla ,,Však to víš je to malý město nic se tu neděje a navíc má mamka je místní sherifka. Vím že je to bezpečné město" vydechla trochu nervózně ,,Aha. No nic Carol. Já si musím skočit na záchod ale jestli chcete můžete se k nám se Stefanem připojit když už tam je i Damon" usmála jsem se a znovu se narovnala ,,Nechceme obtěžovat. Když už otravuje Damon. Máme ho odtáhnout?" zeptala se starostlivě ,,NE to je v pohodě. Tak na mě počkej jen si odskočím a půjdem ke stolu.

,,Já si říkal že si tam byla dlouho. A ty  tam zatím potkala bloncku" usmál se provokativně Damon. Caroline jen protočila očima a já se na něj nechápavě podívala. Proč je tak hunsnej. ,,To je Caroline a za chvíli příjde i Stefan"představila jsem je. Zdálo se, že se už všichni znají. Co mi nedochází?


PS: chtěla bych Vás moc poprosit, moje kamarádka nedávno začala na Youtube a já vás žádám o to, jestli by jste jí trochu podpořili :) třeba likem nebo odběrem :)  jmenuje se tam Just Monlin :) předem všem děkuju co se na ní mrknou. <3

tady je odkaz na její první video: https://www.youtube.com/watch?v=rq97hJj3EjQ

Dvojčata (upíří deníky)Where stories live. Discover now