11. Kapitola

1.4K 75 10
                                    

Tak po delší době zase nová kapitolka. Doufám že se vám bude líbit. Takže vám přejí příjemné počteníčko :)

Uslyšela jsem zvonek. Seběhla jsem schody a otevřela vchodové dveře. Stála tam Elena a usmívala se na mě jako sluníčko. ,,Heleme se kdo se nám dobře vyspal" zavtipkovala sem. Celý dva dny jsem se snažila potlačit cokoliv co jsem zjistila o svých kamarádech. Jen jako by to byl zlý sen a tak sem neměla problém chvilkama vtipkovat nebo dělat cokoliv jiného. Elena se mi vrhla kolem krku ,,Sem ráda že už si zase v pohodě" zaradovala se ,,Já sem v pohodě pořád" šťouchla sem do ní. ,,Máma je doma?" rozhlédla se po chodbě ,,Ne ne. Pořád je v nemocnici" pokrčila jsem rameny. ,,Tak pojď. musíme se učesat a nalíčit a především navlíct do šatů" chytla jsem jí za ruku a táhla jí po schodech nahorů. Začala jsem házet veci na postel a v pokoji udělala pěkný chaos. Elena seděla na posteli a nechápavě na mě koukala. ,,Ange? Nechceš si na chvíli sednout ke mě?" zeptala se trochu nejistě,,Jo jasně" pokrčila jsem rameny a posadila se naproti ní. ,,Jak si na tom s těma všema tajemství. Nepotřebuješ si o tom třeba promluvit?" položila mi ruku na tu mou. ,,Cože? Nevím o čem to mluvíš?" zvedla jsem obočí ,,Mluvím o tom, že Stefan a ostatní jsou upíři a Bonnie je čarodějka." vydechla opatrně ,,Sem v pořádku" nebyla sem schopná ji opětovat pohled a tak sem raději koukala do stěny ,,Neutlačuj to v sobě. Neuzvírej to do sebe. Není to dobrý" řekla starostlivě Elena ,,Já sem v pořádku. Všechno je v pořádku El" pokusila sem se o co nejpřesvěčující úsměv. ,,Tak dobře" přikývla a přitáhla si k sobě šmínky ,,Co kdbych tě namalovala?" zeptala se a já přikývla. Ona přece bude vědět co nám sluší.

Asi po hodinové spolupráci jsem najednou ucítila slzy v očích. Nevím co to tak na mě najednou přišlo. ,,Ange?" zeptala se mě Elena. ,,Jak s tím můžeš žít?" podívala sem se jí do oči a já uviděla menší obavy. ,,Já Stefana miluju. Je sice pravda že má první reakce nebyla zrovna přívětivá, ale pak sem si uvědomila, že můj život bez něj nemá smysl" usmála se a posadila se ke mě na postel ,,Věř že uplně chápu jak se cítíš. Ale ty si silná a tohle brzy zvládneš." vydechla a objala mě. Někdo znovu zazvonil. ,,To bude Stefan" vydechla Elena a koukla se na hodinky. ,,Jdu mu otevřít " vstala sem a zamířila si to dolů ,,Ahoj" pozdravila jsem. Stefan párkrát zamrkal. ,,Ta podoba je neuvěřitelná" vydechl skoro zaskočeně ,,Tak doufám, že si nás nebudeš plést" zavtipkovala jsem. Elena sešla schody a zamířila si to za náma. Hned jak stála u Stefana krátce ho políbila. Šlo vidět co k němu cítí. A už jen kuli ní nikoho z jejich nebo spíše našich přátel neodhalím. I když mám pocit, že Damonby si to trochu zasloužil.

***

,,Ahoj mami" pozdravila sem ji když dorazila na večírek ,,Ahoj zlatíčko" dala mi pusu do vlasů. Chvíli jsme si povídali a pak se za námi stavil její tajemný přítel. Nik. Myslím že se menoval Nikolas nebo tak nějak. Na jména vážně nemám paměť. ,,Tak jak se ti daři?" zeptal se mě mile ,,mám se dobře, děkuji a vy?" snažila sem se mluvit formálně. Nechci přece mámě kazit rande. ,,Co kdyby jsme si my dva zatančili?" podíval se na mě a máma jen s úsměvem přikývla. Nevěděla jsem proč ne, ale z části sem si říkala: ,,To mám tančit s máminým přtelem?" . Chvíli jsme tančili mlčky ale pak se konečně ozval ,,Tvoje máma mi říkala, že si našla své ztracené dvojče" znělo to z části jako otázka a tak sem měla snahu odpovědět ,,Ano. Někde tady je se svým přítelem" přikývla jsem ,,A neseznámila bys nás? Chtěl bych vidět jak moc ste si podobní.Máma říkala, že ste uplně jako zrcadla" na chvíli se zastavil ,,To bych mohla" zasmála jsem se.Dlouho jsem se rozhlížela než sem si jich všimla. Rychle sem na ně zamávala a zamířila směrem k ním. ,,Tak toto je má sestra Elena a její přítel Stefan" nestačila jsem je ani úplně seznámit a Nick mi okamžitě skočil do řeči ,,Já sem Niklaus Mikaelson" napřáhl k nim ruku. Když to vyslovil okamžitě jsem si vzpomněla na to jméno. V tom mě utvrdil Elenin a Stefanuv pohled. Stoupla jsem si na Eleninu stranu. Stefan se snažil dostat před nás ale snažil se aby to nebylo tak nápadné ,,Co po nás chceš" zeptala jsem se a snažila se vykouknout spoza Stefanova ramena. ,,Přišel jsem si pro dvojnici" řekl klidným melodyckým hlasem ,,Ani jedna s tebou nepůjde" zavrčel Stefan. ,,Ty si ten slavný Stefan Salvatore. Katherine o tobě mluvila. A řekla mi, že budeš bránit dvojnice" ,,Ta mrcha nás musela špehovat" zaklela Elena a v tu chvíli se u nás objevila Caroline ,,Děje se něco?" zeptala se ,,Přišel sem si pro dvojnici lásko. Kterou si mám vzít?" zeptal se ,,Pane bože" vydechla Caroline.

PS: Tak kterou dvojnici si Klaus asi vezme? Nebo se to vyřeší jinak? Pište prosím své nápady do komentářů :)

Dvojčata (upíří deníky)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang