Dag 4.

180 18 18
                                    

aangezien er maar 4 stemmen waren mogen jullie uit deze 2 verder stemmen.

Wiaamly met:

Beste Unicorns die dit in de toekomst gaan lezen

&

Juulsstory met:

Dear Pink Panther.. 

Stemse!


Lief (Stem please).

Weer een dag op school. Ze hebben besloten dat ik geen les meer mag krijgen van die leraar die ik 'pestte' waarom tussen haakjes? Omdat ik vind dat ik voor de eenhoorns opkwam en niet hem pestte.

"Hey schat! Weer een eenhoornkots dag?" Ze maakte een kots gebaar, Kyla's vriendinnen lachten. "Je zei zojuist eenhoorn!" Lachte ik. "Ja op een slechte manier." Ze rolde met haar ogen. "Het woord eenhoorn kan nooit op een slechte manier gezegd worden, Duivelcorn." Grinnikte ik. Ze keek me boos aan en sloeg haar haar in me gezicht. Ze liep vervolgens met haar groepje vriendinnen de gang uit.

"Wat heeft zij toch tegen jou?" Vroeg een jongen. "Weet ik niet, ze haat me denk ik omdat ik geloof dat eenhoorns bestaan." Zeg ik en haal wat boeken uit mijn kluisje. Ik sloot mijn kluisje en keek hem aan. "Ben jij niet?..." Vroeg ik verbaasd. Staat de populairste jongen nou tegen mij te praten? "Hay, ik ben Brad." Zei hij op zo'n coole manier in mijn hoofd.

"Hoi.. ik ben eh.. ben Julia, maar meeste mensen noemen me Juul." Zei ik terwijl ik tegen mijn kluisje aan ging staan. "Hoi Julia." Zei Justin toen hij aan kwam lopen. "Wie is dit?" Vroeg hij jaloers. "Dit is Brad." Zei ik rustig. "Ja eh, ik moet maar weer eens gaan." Zei hij ineens. "Wat was dat nou?" Vroeg Justin. "Ik denk dat hij vluchtte, omdat jij op zo'n jaloerse toon 'wie is dit' zei." Ik vouwde boos mijn armen in elkaar.

En zo had Justin mijn kans verpest om vrienden te worden met de coolste en knapste jongen van de school. Hartelijk bedankt hoor Justin!

Ik spreek jullie later wel

Baaii!



Diary Of An UnicornWhere stories live. Discover now