Deel 3

49 2 2
                                    

Na het ontbijt ga ik douchen en aankleden. Mijn moeder is volgens mij de hele tijd al bezig met dingen regelen en bla bla bla. Ik loop naar beneden en kijk op mijn mobiel hoe laat het is, 12:30. Ik denk dat ik even naar Scott ga om hem te ondervragen over alles hier. Terwijl ik naar mijn sleutels zoek, ja ja je hoort het goed, ik heb mijn enige echte eigen sleutel van dit huis al, roep ik naar mijn moeder dat ik even weg ben.

Ik stap de deur uit en het is weer net zo lekker warm als gisteren. Gelukkig weet ik nog hoe ik moet lopen naar Scotts huis want anders had ik klein probleempje. ik loop richting de deur, bel aan, en doe een stap naar achter.

Een stap naar achter doen, da's eigenlijk best raar, volgens mij doen heel veel mensen dat en ik weet niet waarom. Is het zodat je niet meteen half binnen in huis staat bij diegene? Ik denk het wel. Net als dat mensen altijd drie kussen op de wangen geven. Nouja, altijd, er zijn van die awkward momenten dat iemand blijkbaar gewend is om er twee te geven, en dan ik om d'r drie te geven en dan is het zovan; oh doen we er maar twee? Oke is goed. Ohnee toch drie? Huh toch niet. Ehm ik loop even weg van dit officieel ongemakkelijk verklaarde moment, als je het niet erg vind.

Oke ik dwaal af.

Ik doe dus een stap naar achter en wacht tot iemand de deur opendoet. Ik hoor voetstappen en wat stemmen, die klinken als twee jongensstemmen. De deur gaat open en het is een jongen, maar niet Scott. Ik kijk in twee beeldschone bruine ogen.............

Sorry voor het korte hoofdstuk, ik heb het druk met school. Is het fijner als ik lange hoofdstukken upload maar dat het dan lang duurt, of korte hoofdstukken en dat het dan sneller is ?

Iedereen volg even WritingInGalaxy  , want zij heeft echt een superleuk boek, het heet 'Pack Promise' en het gaat ook over Teen Wolf. En ze is natuurlijk super aardig:)

xx

Where life changesTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang