Deel 7

31 1 2
                                    

Pov Scott
Ik wordt wakker van mijn wekker. Het is 7:00 uur, vandaag begint de eerste schooldag van het jaar. Ik heb Sarah beloofd om met haar naar school te gaan zodat ze niet alleen is.

Ik sta op en voel weer pijn aan mijn buik. Vrijdag avond is er iets gebeurd. Iets wat Stiles ook niet weet. We waren dus naar het bos gegaan om te zoeken naar het lichaam. Toen werd Stiles gevonden door zijn vader met allemaal politie, maar ik niet, want ik stond achter een boom verscholen. Toen ik weer naar huis wou gaan, kwamen er ineens allemaal rendieren langs me rennen en ben ik mijn inhalator voor mijn astma kwijtgeraakt. Terwijl ik aan het zoeken was, hoorde ik ineens iets. Het klonk als gegrom, maar ik kon niet veel zien. Toen kwam een beest op me af en het heeft me gebeten.
Toen ik later uit het bos was gerend, hoorde ik een wolfgehuil ofzo. Het was echt niet normaal eng.

Maarja nu loop ik dus rond met een beet in mijn buik. Ik denk dat ik er dadelijk een verband op ga plakken, want zaterdag heeft Sarah het bloed ervan gezien. Dat was natuurlijk heel stom van me om te laten gebeuren. En ik wist natuurlijk ook weer niks om te reageren toen ze er iets van zei.

Ik kijk weer op mijn wekker. Het is nu 7:05. Ik ga maar eens opstaan. Om 08:00 uur zou ik bij Sarah op de stoep staan.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 22, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Where life changesWhere stories live. Discover now