2

19 5 1
                                    

-Τον Ορέστη.

Είπα και μόλις συνειδητοποίησα τι είχα πει.

-Πρέπει να κλείσω.

Είπα και της εκλεισα το κινητό μη περιμένοντας απάντηση.

Και τώρα θα μου πείτε ποιος είναι ο Ορέστης και γιατί κανω ετσι.Λοιπόν ας πούμε ότι μέχρι τα 13 μου υπήρχε ένα παιδί που είχε βάλει στόχο να μου καταστρέψει τη ζωή.Αυτό το παιδί το έλεγαν Ορέστη.Έκανε ότι μπορούσε για να μου σπάει τα νεύρα.Ήταν πάντα αντιδραστικός και πεισματάρης.Στα 13 του το έβαλαν σε ένα σχολείο όπου και έμενε και ειναι κάτι σαν στρατός εκεί περα.Δεν τον είδα δει 4 χρόνια τώρα αλλά όταν τον είδα απο το παραθυρο τον αναγνώρισα αμέσως.

Πάει η ζωή μου καταστράφηκε.Δεν μπορουσαν να το κρατησουν παραπανω.Μεχρι να τελειωσω το σχολειο.Είχα που είχα την Αλεξία να μου σπάει τα νεύρα και να με σχολιάζει στο σχολείο τώρα έχω και αυτόν.Θα γίνουν το δίδυμο που θα με καταστρέψει.Βαθιές ανάσες Αλινα.Όλα θα πάνε καλά...Όλα θα πάνε καλα......Όλα θα πάνε σκατα σκατα σκατα.

Εφόσον είχα σκεφτεί αρκετά ηλίθια σχέδια για το πως θα τους αποφύγω όλη τη χρονια σηκώθηκα από το καναπέ και πήγα προς τη κουζίνα.

-Η Σάρα ήταν στο τηλεφωνο;

-Ποιος άλλος;

-Ναι όμως η ώρα πάει δύο και τώρα θα φας.

-Μα..

-Δεν έχει μα.Κοίτα κορίτσι μου η μητέρα σου στεναχωριεται και ας μη το δείχνει.Πρέπει να τρως.Όταν ξεκίνησες τη δίαιτα πριν τρεια χρόνια είχες λόγο και χαρήκαμε όλοι αλλα τώρα δεν έχεις και θα κάνεις κακό στον εαυτό σου έτσι δεν το βλεπεις;Έλα φάε τώρα.

Είπε και έκανα αυτό που μου είπε.Δεν είναι ότι δεν τρώω απλα φοβάμαι μην παραφάω.Από μικρή δεν ειμουν σαν τα άλλα κοριτσάκια.Πάντα είχα παραπανίσια κίλα που εδιωχναν τους αλλους απο γυρω μου.Πολλά παραπάνω κιλά.Ε και εγώ αποφάσισα να τα χάσω πριν τρία χρόνια και το κατάφερα.Εγινα αγνωριστη χάνοντας 20 κιλα.Αλλα δεν θέλω να ξανακυλησω.
Τρώγοντας παρατήρησα πως η Θεία μου είχε φτιάξει 2 κέικ.

-Θεια Γιατί έχεις φτιάξει δύο κεικ;

-Ένα για να φάμε το βράδυ και ένα για να δώσουμε μετά στους καλεσμένους για το σπίτι.

-Ποιους καλεσμενους;

-Α δε το ήξερες;Η μαμά σου μόλις έμαθε ότι ήρθε ο Ορέστης είπε κάνει ενα δείπνο στην οικογενεια του να καλοσωρισουμε και το παιδί.Τον θυμάσαι τον Ορεστη;

He Came BackWhere stories live. Discover now