4

16 3 0
                                    

Ξύπνησα και πήγα να κάνω ένα μπάνιο.Ξεντυθηκα και μπηκα κάτω από το ζεστό νερό.Νομίζω ξερουμε Όλοι ποσο υπέροχο είναι αυτό το συναίσθημα.Αφού τελείωσα τυλιξα μια πετσέτα γύρω μου και πριν προλάβω να ντυθώ άκουσα το τηλέφωνο μου να χτυπάει.Έτρεξα στο δωμάτιο στις μύτες μου και πήρα το τηλέφωνο στα χέρια μου.Ήταν η Σάρα.

Σαρα-Καλημερααα

Εγω-Καλημέρα.Τι χαρές είναι αυτες;

Σαρα-Τίποτα μωρε απλα ξύπνησα καλά και είπα η πάρω τηλέφωνο τη κολλητουλα μου.

Εγω-Οκ...... Τι νεα;

Σαρα-Τίποτα μωρε.Δλδ κάτι έγινε εχθες....

Εγω-Ένα ένα θα στα βγάζω;Πες.

Σαρα-Χθες με έστειλε η μάνα μου να της φέρω υλικά για να φτιάξουμε ένα γλυκό και την ώρα που ήμουν στο συπερμαρκετ έπεσα καταλαθως πάνω στο Στάθη...

Εγω-Και;;

Σαρα-Ε αυτό.Με κοίταξε με ένα βλέμμα...αχχχ..

Εγω-Α καλά εσύ είσαι φουλ ερωτευμενη ...εντάξει .Σάρα χαίρομαι πάρα πολύ για εσένα αλλά επειδή είμαι ακόμα με τη πετσέτα από το μπάνιο θα σε κλείσω να ντυθώ και τα λέμε μετά αν είναι.

Σαρα-Εντάξει μωράκι φιλία.

Έκλεισα το τηλέφωνο και κατευθύνθηκα στη ντουλάπα μου.Μιας και θα καθόμουν σπίτι φόρεσα ενα μαυρο κολάν και μια ασπρη μπλουζα ριχτη.Μετά στεγνωσα τα μαλλιά μου και τα έπιασα σε ένα χαλαρό κότσο.

Κατέβηκα κάτω στη κουζίνα και έβαλα να πιω ένα χυμό και πήγα στο σαλόνι.άνοιξα τη τηλεόρασή και ειχε παιδικά.Τι;Δευτέρα Λυκείου πάω.Δεν μπορώ να βλέπω παιδικα;

Καθώς έβλεπα μπομπ σφουγκαρακη χτύπησε το κουδούνι.Ποιος να ειναι;Σηκώθηκα και άνοιξα τη πόρτα και ήρθα αντιμέτωπη με τον Ορέστη.Πήγα να κλείσω τη πόρτα αλλά έβαλε το πόδι του και με εμπόδισε.

Ορεστης-Γεια.

Είπε και μου χαμογέλασε.

Εγω-Ορέστη τι θελεις εδω;

Ορεστης-Ηρθα να σου κανω παρεα.

Εγω-Κι αν δεν θελω τη παρεα σου;

Ειπα και ορκιζομαι για καποια δευτερολεπτα ειδα απογοητευση στο βλεμμα του.Δεν ηθελα να ακουστει τοσο ασχημα αλλα δεν μπορει να πιστευει οτι ειμαστε ενταξει μετα απο ολα αυτα που μου εχει κανει.Πριν προλαβω να καταλαβω τι ειχε συμβει ειχε ειδη μπει μεσα στο σπιτι.

He Came BackOù les histoires vivent. Découvrez maintenant