13.Smrt je za mene najbolje rješenje

280 31 3
                                    

„Upomoc!!!",povika glasno.

"Zar ti nije rekla da ju pustiš",reka je neko,a zatim uzeo muškarca za vrat.Taj muškarac nije mogao više držati Ninu,vec se poceo brinuti za sebe.Nina nije prepoznala muškarca,pa je pocela bježati od njih.

"Nina stani",izgovori njen spasitelj.Nina na spomen njenog imena stade,ponada se da je to neko koga ona poznaje.
Zapravo ga sigurno poznaje,jer joj zna ime.Njen spasitelj je snašno udario starijeg covjeka,a zatim ga gurnuo.Spasitelj je dugo vremena tukao napadaca,a zatim ga iznenada pusti.
"Više nikada,ama baš nikada,da joj se približio nisi",povika on.Tada se poceo priblizavati Nini,kako je prilazio Nini,ona ga je pomno posmatrala.Kako se joj je približavao,Nina je sve više i više stvari otkrivala o njemu.Krenula je od cipela.Nosio je crne cipele,koje nisu imale detalje.Bile su to obicne duge cipele,koje nose poslovni ljudi.

Potom,primijetila je,kako nosi pantalone,onda gore je imao košulju i sako.Bio je cijeli u crnom,i na kraju.Primijeti Nina,kako je to,ni manje i ni više nego Justin.

„Ti",povikala je,i jako se preplašila."Dođi.Vodim te svojoj kuci",izrekao je.

Nije se obazirao na Ninine povike.Nakon što je izrekao,prišao je Nina,uzeo ju je  za ruku i poceo vuci."Ne.Necu",rekla je,a potom se je oslobodila Justinova stiska.Justin je stao,i okrenuo se ka Nini.

"Ti!Nisam te molio,zapovijedio sam ti",rekao je to kroz zube.Veoma strogo."Ne ne želim.Ne mogu ici u tu kuci.Tamo sam zatvorenim.Ne mogu,oprosti ne mogu.Tamo osjecam veliku negativnu energiju.Molim te,ne traži to od mene.",zamolila ga je."Eto.Zaboravit cu,kako si mi ubio decka,zaboravit cu i pokušaj silovanja,otmicu.Sve cu zaboravit,samo me pusti.Molim te",rekla je.

„Ne mogu Nina..Ne mogu",rekao je."zašto ne?",upitala je.Na što Justin nije želio  dati odgovor.NA sve njene mogle,samo je dobila da se on još više naljuti.
„Molim te..Necu reci nikome ništa,ako se za to brineš",rekla je,a potom je pala na koljena i pocela plakati.

"Ni ja ne mogu više.Osjecam veliki pritisak,i za mene je sve ovo strano.Molim te",pocela je još jace plakati.No Justin-a,nisu ganula njezine suze,bilo mu je svejedno."Ustani..Sada si me naljutila",rekao je,a potom je izvadio pištoj."Ako ne kreneš,ubit cu te",rekao je to,iznađujece smireno.

„SMrt.To je ono što želim.Ubi me",rekla je,dok su joj noge bile na podu.Justin se je vec dovoljno naljutio.

Uzeo je Ninu za ruku,i povukao je ka gore....Nina je osjecala,kako ju je snažno povukao.

„Molim te",nije odustaljala Nina.Ne,Nina shvati",rekao je,a potom ju je potpuno podigao."ti si monstrum",povikala je,a potom se je udlucila za veliki potez."Uredu",rekla je,a potom je dozvolila Justinu da je povede par koraka.Iskoristila je njegovu nepažnju.Polako je tankim mršavim prstima,posegnula ka pištoju,koji se je nalazio blizu Ninine ruke.Nije joj trebalo puno da mu uzme pištoj."Stani",povikala je,kada je uspjela uzeti pištoj u ruke."Nina!",nasmijao se je Justin."Šta,ti se smiješ,a ja držim pištoj ispred tebe!Što ne valja s tobom!?",upitala je,dok je još uvijek držala pištoj uperen prema Justinu."Nina,iskusan sam.Znam koristiti oružje.Mnoge osobe su ga pokuašale uzeti,i svaki put sam osjetio,kada bi mi netko uzeo",govorio je,a Nina je mislila kako je upravu.Mada,nije mogla shvatiti,zašto joj je dozvolio da ga uzme.
„I da,znam da ga ne znaš koristit.Pa,stoga,olakšaj i sebi,i meni i daj mi taj pištolj",rekao je,a potom joj je pružio ruku.„Da,ja nisam iskusna kao i ti...Ali,za sve postoji prvi put",rekla je,a potom je stavila pištolj na svoju glavu.„Nina,",povikao je.Nina je na trenutak mislila,kako mu je stalo.Ali,znala je kako je ta osoba montrum,i da nece ni primijetit da je nema.„Ti ne znaš šta radiš",rekao je tiho.
„Znam...",rekla je, a potom udahnula i krenula pucati.Justin je krenuo ka njoj,ali bilo je kasno.Zvuk pištolja se vec cuo .


Izgubljena zauvjek(Justin Bieber)Where stories live. Discover now