27."Bježati..Samo to treba"

400 16 5
                                    

"Justin..Volim te",polako je izusnula Nina,a potom se još bliže privila u Justinove narucje.
"Nina..I ja tebe volim",rekao je Justin.
U tome momentu,oboje ih prene neki zvuk,neko dolazi.
"Nina...Požuri ustani..Idemo ,netko dolazi",rekao je,a potom je on ustao prvi,a ubrzo i Nina  za njim.
"Što je bilo Justin?",upitala je nježno.
"Nina",govorio je polako Justin.Po njegovom izrazu lica,može se primijetiti da je nešto loše.
"Nina",govorio ,a potom joj prilazi,uzima ju za obje ruke.
"Moramo bježati.",govorio je polako.
"ALi...Auto",prekinula ga je upitno.
"Nina..Znaš da se naše auto pokvarilo....Ustani..Dok si ti spavala primijetio sam jednu kolibu..Možemo se tamo sakriti,dok moji ljuti ne dođu",rekao je zabrinuto.MAda,pokušavao je zakriti zabrinutost,ali nije mu pomoglo,jer je Nina odmah primijetila koliko je JUstin zabrinut.
Nina suznim ocima odmahne glavom,a onda mu se zaleti u zagrljaj.Cvsrto ga zagrlili,što je napravio i on.Oboje su se zaželjeli jedno drugoga,srecnu su,emotivni,uživaju u trenutku,kao da su sami na svijetu.Puni ljubavi i brige jedno za drugo.
*******
Kiša je padala u nejadakim naletima,rominjala,pa pljuštila,zatim je padala tuca,a nakon toga nevrijeme bi se nakratko primirilo.Zatim bi se krenulo iznova.
Justin i Nina su se nalazili u kolibi.Nekoliko sati su bili unutra.Nina je izgovarala molitve,koje je znala,kako bi se spasili.Justin je mogao pretpostaviti koliko je Nina slaba,stoga nisu mogli bježati.Nadali su se,da ce Justinovi ljudi doci i pronaci ih.Justin se nekoliko puta našao u lošoj,i neugodnoj situaciji.Uvijek bi se izvukao,ali tada nije imao za koga da brine.Sada,uz njega je bila Nina,koja mu je sve.Planirao ju je zaprositi,kada se sve ovo završi.



Oprostite mi što nisam dugo pisala..Jako sam bila zatrpana obavezama.I kada sam trebala da postavim nastavak,wattpad mi je zadavao probleme..A zadaje mi i sada.Nikako ne mogu da postavljam nastavke.



You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 30, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Izgubljena zauvjek(Justin Bieber)Where stories live. Discover now