Hoofdstuk 27: de verrassende date..

3.6K 126 1
                                    

Ik word wakker en voel meteen dat er een arm om me heen ligt. Geschrokken kijk ik opzij als ik zie dat het Daniël is word ik weer rustig.

Ik tik met mijn vingers tegen zijn wang aan totdat hij wakker word. "Wat?" kreunt hij vermoeid. Ik grinnik even. "Goedemorgen" glimlach ik fluisterend. Hij glimlacht terug.

Ik sta op en pak wat kleren. Ik vertrek naar de badkamer en even later kom ik er gedoucht en aangekleed uit.

*

"We hebben vanavond vrije tijd wil je iets leuks gaan doen?" ik draai me om. "Ja hoor wat dan?" glimlach ik. "Dat is een verrassing.. Sweetheart" fluistert hij zwoel. Ik kijk hem boos aan. "Nouhouu kun je niet een tip geven?" vraag ik met een pruillipje. "Nee Alice niet het pruillipje" zegt Daniël streng. Ik grijns. Hij zucht maar geeft dan toch mijn zin. "We overnachten dus neem je slaapspullen mee, als ik jou was zou ik comfortabele kleren aandoen. En ik zorg voor het eten dus niet avondeten! Ik haal je om 20:00 op" daarna loopt hij weer weg.
Okee....

* die avond om 20:00*
Zo ik heb alles bij elkaar en nu hoeft alleen Daniël nog te komen. Net op dat moment klopt er iemand op de deur. Snel kijk ik nog even in de spiegel en open daarna de deur. Daniël kijkt me met open mond aan waardoor ik moet grinniken. Hij glimlacht oprecht naar me. "Je bent-" hij pakt mijn hand vast en draait me in een rondje "-adembenemend" ik glimlach.

"ja JIJ zei dat ik iets comfortabel aan moest doen. Dus dan doe ik dat" "en sinds wanneer luister jij naar me?" ik haal lachend mijn schouders op. "Ach ja deze keer is het niet erg dat je naar me geluisterd hebt die comfortabele kleding krijg ik dan ook makkelijker uit dus tja" hij drukt een kus in mijn nek, zodra hij verder naar onder gaat hou ik hem tegen. "Niet hier" fluister ik. "Dus ergens anders mag wel?" fluistert hij zwoel. Ik begin te blozen en negeer zijn vraag. Ik sluit de hotelkamer en loop samen met mijn spullen naar buiten. Daniël komt langs me lopen en slaat een arm om me heen. Lachend schud ik mijn hoofd. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en zo lopen we verder tot we bij een soort meer zijn aangekomen. "Duss.. Wat gaan we doen?" vraag ik nieuwsgierig.

"We gaan varen en daarna eten-" hij zet een stap dichterbij "-tenzij jij met het toetje wil beginnen natuurlijk" knipoogt hij uitdagend. Ik grinnik en loop naar het bootje toe. Daniël is me gevolgd en stapt eerst in het bootje zodat hij me daarna zijn hand aanbied en me helpt instappen. Ik glimlach dankbaar. Zodra we allebei zitten, pakt hij een picknick mand vanachter zich met een grijns.

"Ben je allergisch voor snoep?" vraagt hij met een serieus gezicht. Ik begin te lachen en probeer serieus terug te kijken. "Nee ik hou van snoep" antwoord ik. We barsten daarna allebei in lachen uit.

alsjeblieeefft weer een hoofdstuk, sorry ik heb veel toetsen en niet veel inspiratie maar over precies 1 week heb ik EINDELIJK vakantie!

Xx-Me
Vergeet niet te voten🍒

Love For The Badboy (Voltooid: 14-7-2016) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu