Thirty Three

3.8K 283 49
                                    

Bölüm şarkısı: Iron And Wine - Upward Over The Mountain 

Keyifli okumalar!

**

Bayan Todd,gülümseyerek beni süzerken rahatsızca yerimde kıpırdandım.Sanırım işleri hem Adam hem de kendim adına yokuşa sürmüştüm.Adam yanaklarını şişirerek ensesindeki elini masaya indirdi.Bakışları hala bizim masada olan Zayn'e kafamı döndürmem ile,keskin bakışları ile buluşmam bir olduğunda hızla önüme döndüm.Yüzüne her baktığımda,içimi karşı konulamaz bir hınç dolduruyordu.

''Nerede tanıştınız?'' 

Bayan Todd,bizi köşeye sıkıştırırken Adam boğazını temizleyerek annesine döndü.

''Ona ev gösteriyordum,anne.''

Grace,yüzünü buruşturdu.''Şu işin, sonunda sana güzel bir şeyler getirmiş o halde.''

Adam,annesine göz devirerek bana döndü.Suçluluk ile ona sevimli bir gülümseme bahşettim.Sanırım,şimdi tek düşünmem gereken,sarı kafanın karnında çocuk değildi.Bu masum yalanı da ortadan kaldırmanın yollarını bulmak zorundaydık.

''Ben,'' cümleme başlar başlamaz bakışlarının üzerime yoğunlaşması yerimde rahatsızca kıpırdanmama sebep oldu ''eve gitmem gerekli,izninizi rica edebilir miyim?''

Grace,kaşları ile Adam'a hareketler yaparken,bakışlarımı yeniden onun olduğu masaya çevirdim.Bu kez,karşısındaki sarışın kızla ilgileniyordu.Zayn,yüzünde belli belirsiz bir gülümseme ile,kızın anlattığı şeyleri dinlerken,kafenin saat ilerledikçe dolduğunu da fark ettim.

Burada karşılaşmamız,bana marketteki karşılaşmamızı da anımsatmıştı.

''Sanırım eve götürmeliyim seni.'' Adam seslice sandalyesini iteklediğinde Zayn'in ilgisi yeniden bizim masamıza yönelmişti.

''Kendimde gidebilirim,Adam.''Adam,çaktırmadan annesini gösterdiğinde lafı toparlamak için onun gibi,sandalyemi seslice iterek ayağa kalktım.''Hayır,gidemezmişim.''

Grace gülümseyerek oturduğu yerden Adam'ın elini elime kenetlediğinde kenetlenen ellerimize ve pişmiş kelle gibi sırıtan emlakçıma baktım.Pekala,sanırım her halükarda,buradan Adam ile el ele çıkmak,Zayn denen piç herifin beni yıkamadığını göstermenin başka bir yolu olacaktı.

Ama yıkılmıştım.

''Tanıştığımıza memnun oldum Effie.'' 

Grace Todd,sonunda oğlunun sevgilisi ile tanışmanın verdiği mutluluk ile beni yeniden nefessiz bırakmayı tercih ederek,kollarını etrafıma ahtapot gibi dolamıştı.Bunu umursamadan,elimi Adam'ın elinden kurtararak bende ona sarıldım.

''Bende efendim.''

''Daha sık görüşmeliyiz.''

Başımı onaylarca sallayarak bizi kıs kıs gülerek izleyen Adam'ın elini-biraz acıtarak-tutmuştum.

''Görüşürüz anne.'' dedi Adam benim geçmem için sandalyeyi çekiştirerek.

Zayn'in önünden geçerken,başımı daha da dik tuttum.Sanırım,o beni bir başkası ile yatakta izlese dahi içimdeki onu kıskandırarak süründürme isteğini köreltemezdim.

Adam,adımlarımızı kapıya yönelttiğinde bu kez ben arkasına,o önüme düşmüştü.Benim için,fazla hareketli ve bol yalanlı bir başka günlerden biriydi.Fakat Adam,annesine yalan söylediği için pek mutlu görünüyormuş gibi değildi.

Caddeye çıktığımızda,geldiğimiz yoldan yeni tuttuğum dairenin sokağına doğru yürümeye başladık.

''Özür dilerim.'' mahçup bir ifadeyle düşünceli görünen Adam'ın bana bakması ile dudaklarımı ıslattım''Patavatsız bir hareketti,neden yaptığımı bile bilmiyorum.''

Baby's Father•zaylenaWhere stories live. Discover now