Be Alright 9.

437 10 10
                                    

"Váš otec havaroval.Utrpel tažké zranenia , popáleniny.Teraz je hospitalizovaný v nemocniny.Bližšie vám povieme v nemocnici"-povedal muž

Okamžite som si vzala kabát a snažila sa nejako dostať do nemocnice.Išla som autobusom.Cestou som si priala aby  to bol len zlý sen.Nesmiem prísť aj o neho.Znovu sa mi do očí vtisli slzy.Cesta trvala asi pol hodinu.Ked som tam prišla , porozprávala som sa z lekárom "Váš otec bol v ohrozený života.Teraz bojujeme o jeho prežitie.Šanca je 50 na 50.Budeme sa snažiť aby to dopadlo dobre"-povedal a odišiel.Na chodbe som sa rozplakala.Bolo mi jedno že sa na mňa pozerajú ľudia.Ked som sa upokojila , išla som za otcom.Bol v kóme.

Práve mi zavolal Justin že sa o tom dozvedel a že mu to je ľúto.Dohodli sme sa že ma bude čakať nedaleko nemocnice.Ked som bola na odchode , niekto ma chytil.Ked som sa otočila , zistila som že to je môj dávni dobrý kamarát  Andrej.Chvíľu som sa s ním rozprávala."Leží tu aj moja mama.Lekári jej dávajú mesiac života."-povedal smutno.Objala som ho , a v tedy ma Justin prezvonil.Prepáč už musím ísť"-povedala som , a išla som Justinovi na proti.Ked som už bola oproti nemu , vystúpil z auta.

"Ach Laura , mne je to tak ľúto.Čo povedali lekári? Je v poriadku"-pýtal sa Justin."Poviem ti potom"-odpovedala som.

Justin zastal pri nejakej malej reštaurácií.Dala som si len kávu a on kofolu.Všetko som mu porozprávala , a on ma objal."Zlatko nemusíš sa báť.Nič sa mu nestane.Všetko bude tak ako pred tým.Ved uvidíš..ľúbim ťa-povedal Justin a dal mi bozk na líce.

Po 3 hodínach som ju šiel odprevediť domov.Ku mňe ísť nechcela., tak som sa chcel aspoň s nou rozlúčiť.Doma som si pripravil večeru , ktorá nedopadla dobre , tak som si objednal pizzu.Práve som pozeral nejaký film , ked mi zavolala Selena "Justin? Prosím príd ku mne .. rýchlo prosím - povedala roztraseným  a uplakaným hlasom ...

Be Alrightحيث تعيش القصص. اكتشف الآن