Be Alright 23.

174 12 5
                                    

Ako som  šiel preč od nej, zastavil som sa čo robím.Opúštam dievča, ktoré je môj život .. Otočil som sa na späť, a videl som ju ako sedí, a hlavu má sklonenú  v rukách.Sadol som si vedľa nej, a odhrnul vlasy "Všetko  ma neskutočne mrzí.zabudnime na všetko, a pôdme od znovu.Milujem ťa"-povedal som.

Od štastia som nevedela čo robiť, a nezmohla som sa ani na blbé "lúbim ťa" len som plakala.Po tak dlhej dobe, som znovu cítila jeho mäkké pery.Bolo to ako z rozprávky kde je koncom štastie a láska.Ležali sme vedľa seba, a užívali si jeden druhého.Na koniec Justin zaspal.Bolo rozkošné ako chrápal.Zobrala som deku, aby mu nebola zima.

Nevdela som čo mám robiť. Neskutočne som sa nudila.V TV nič nedávali, a na fb nikto nebol.Naliala som si pomarančový džús, a otvorila čokoládové sušienky.Napadlo ma, že som dlho niekte nebola s kamarátmi.Zavolala som ich pár von.Obliekla som si čierne legíny, tričko s americkou potlačou a na to jednoduchú mikinu s nápisom "I love NY"

Bolo 21:45 ked som sa vybrala z domu.Konečne pocit štastia .. pomyslela som si s úsmevom na perách. Zobudil som sa.Bolo 22:37 laura doma nebola.Popadol ma trochu strach,no chcel som veriť že je všetko okay.Zapol som TV a pozeral film o mafiánovy ktorý sa zaľúbil do dievčata, ktoré mal zabiť .. Pozrel som sa na hodiny.Bolo 00:15 a ona stále nebola doma.Už som sa naozaj bál tak som sa rozhodol ísť poprechádzať, že ju možná nájdem

Prepáčte že dlho veľmi dlho nebola nová časť ale mala som problémy .. :) Dúfam že ste nezabudli na mňa, ani story :) budem rada za každé prečítané, čí koment. Ak sa vám to páči LIKE :)

Be AlrightWhere stories live. Discover now