Be Alright 16.

386 13 5
                                    

Ráno som sa zobudila veľmi skoro.Bolo mi zle.Točila sa mi hlava.Tak som išla pozerať TV.Po hodine pozerania som to nevydržala a musela som sa ísť vyvrátiť na Wc.Neskôr som zaspala v obývačke.

Ráno som sa zobudil a Laura nebola pri mne.Zľakol som sa že si zase niečo chcelam urobiť.Naštastie bola v obývačke.Pomali som ju prikryl a vypal TV.Asi o hodinku bola hore aj ona."Dobré ráno.Naranajkujem sa a idem za mamu"-povedal som.

"Dobré aj tebe zlatko.Okey ja pôjdem ešte do starého domu pre pár vecí"-odpovedala som."Nie.Ideš somnou.Chcem ta zoznámiť poriadne z mojou mamou otcom a súrodencami."-naliehal som."Ale môžme ísť na večer"-povedal som hned na to.

"Okey tak na večer.Už by si mal ísť nie? Ja zostanem asi doma."povedala som Justinovi."Dobre zlatko maj sa"-odpovedal som a rozlúčil som sa bozkom.

Ked odišiel trochu som poupratovala dom , a zapala si počítač.Prihlásila som sa a mala som 4 žiadosti o priatelstvo 3 som nepoznala.Až na tú jednu , poslednú.Bol to Ivan.Ignorovala som to a odpísala som kamarátom na správy.O týždnem mám 19-pomyslela som si.Moja 18-tka  bola najhoršia-preblesklo mi hlavou.Zrazu sa mi zase zatočila hlava.Utekala som na záchod a urobila som to isté ako ráno.Ked som vychádzala zo záchoda na chladničke som si všimla môj malý kalendár.V tedy mi to doplo.Mne meškajú !! Síce nie dlho ale predsa meškajú.Zbehla som dolu do lekárne a kúpila som si tehotenský test.Kým som čakala na výsledok , tak som dúfala že som len prechladnutá.A ak by som bola tehotná .. neviem ako by zareagoval Justin.Ani sa nepoznáme veľmi dlho .. a má len 19 bude mať 20 ! Nemyslím že by chcel , aby som si to nechala.Po určitej dobe , som sa z obavami išla pozrieť na výsledok testu.Na tehotenskom teste ..

Prepáčte za chyby.Neviem či má cenu písať dalšie časti.Ak tu bude zase málo Likes a prečítaných toto je posledná časť :/ :) Záleží na vás :)

Be AlrightWhere stories live. Discover now