Capitolul 24

121 8 0
                                    

Capitolul 24

Tim POV.

- Trebuie sa merg la spital, dar voi ajunge pana diseara, spun in timp ce Tory sta ghemuita pe pieptul meu plat, iar eu ma joc in parul lung si negru inaltat. Nunta aceasta e tare importanta pentru tine, nu mi-as permite s-o ratez pentru nimic in lume. Imi promiti ca tu si Sage veti fi gata pana ajung? Sau daca intarzi putin, imi promiti ca pleci fara mine?

- Nici gand, spune Tory in timp ce strange patura la pieptul sau si inchide ochii usor. Daca nu esti cu mine, nu merg. In plus, nunta aceasta nu e foarte importanta, e doar o colega de servici care-si uneste sufletul cu iubitul ei. Nu e mare lucru.

- Este si trebuie sa fi prezenta! Promit ca nu ma voi intinde cu spitalul, in mai putin de 2 ore sunt inapoi acasa. Apropo, cosmarurile au inceput iar sa ma manance de viu. Tot timpul ma pierd intr-un decor negru, te caut fara incetare, nu imi raspunzi, incep sa apara niste fantome si tot felul de chesti din acestea gen supranatural. Dar apoi, ma trezesc si te vad pe tine dormind langa mine, goala si simt nevoie sa te strang in brate, sa te simt, sa te miros, sa nu te mai las sa pleci. Esti mica mea Alba ca zapada!

Ii sarut fruntea calda si imediat ce aceasta imi mangaie podul palmei cu degetele sale mici si fine, simt o senzatie placuta traversandu-mi trupul fierbinte. Ador sa ma trezesc langa ea, sa o privesc cum doarme, cum se intorce pe cealalta parte, cum revine pe pieptul meu si tot asa. Nu ma mai satur de acest sentiment profund care creste in mine! Suntem de aproape 3 ani impreuna si cred ca este timpul s-o cer de sotia, caci simt ca e momentul potrivit pentru noi.

- Saptamana aceasta iar o iau de coada, spune aceasta dintr-o data si observ dupa cum merge ca necrutatoarele atingeri ale orgasmului o ataca din toate partile. M-am gandit foarte mult si cred ca voi fi propriul model pentru haine. Macar in doua, trei poze, chiar daca nu sunt model si nici nu am un corp adecvat. Dupa sedintele foto urmeaza marea parada din Paris unde trebuie sa fiu prezenta si sa aduc jumatate din recuzita. Nu vreau sa plec, spune aceasta in timp ce se aseaza peste mine si ii mangai burta cu mainile calde.

- Vin cu tine daca vrei, eu nu mai am nici un concert pana luna viitoare. O putem lua si pe Sage daca vrei. Cel putin, nu vreau sa lipsesc absolut deloc de la parada ta, voi fi in primul rand si voi aplauda dupa fiecare model, inclusiv dupa tine!

- Inseamna ca voi avea cea mai frumoasa parada de pana acum! spune aceasta in timp ce un zambet mirific ii traverseaza fata si ma determina sa ma dau jos din pat si s-o alerg prin camera pana o prind si o mananc de tot!

***

Ce-i drept, am ajuns la nunta! Atunci cand am vazut-o pe Tory in rochia de un gri deschis cu cateva flori galbene pe ea, am amutit. Ea stie prea bine ca griul imi termina ochii. Nunta a decurs frumos!

Am dansat cu Tory, dar cel mai mult am dansat cu Sage care abia se mai aseza pe scaun. Imi sorbeam din priviri iubita si in acea seara, dupa ce am ajuns acasa, am scos inelul de logodna care urma sa i-l dau. Il pastrez de atata timp gandindu-ma la momentul acela, iar seara aceea a fost momentul perfect.

In timp ce Tory apare in camera, ascund cutia cu inelul de logodna la spate si o privesc pe aceasta cum se aseaza pe pat extenuata. Isi desface rochia usor si atunci cand da s-o dea jos de pe ea, o opresc.

- Sage chiar s-a distrat in seara asta! spune Tory in timp ce imi mangaie mana stanga si ii trag fermoarul rochiei inapoi, pregatindu-ma pentru cel mai important pas.

- Toti ne-am distrat! spun incet si aproape ca numai eu aud, Tory zambindu-mi scurt.

- Ai dansat atat de frumos! M-ai cucerit complet pe ringul de dans, m-ai plimbat dintr-o mana in alta.

Cântec TristWhere stories live. Discover now