3.Sunt un vampir?!

1.6K 54 13
                                    

Se pare ca pe zi ce trece imi este din ce in ce mai rau.Si nu stiu ce se intampla cu mine! Dar cu toate astea, raman la cursuri si in continoare invat. Sunt din ce in ce mai agresiva si mai nervoasa. Ce insemna asta? Incep sa ma tem deja,poate este doar pubertatea, dar eu nu cred ca toti adolescentii patesc ce patesc eu! Totusi , ceva devine ciudat...

Intr-o seara cand veneam de la liceu,m-am gandit sa o iau din nou prin acel cimitir care m-a schimbat din acea seara. Acolo s-a intamplat ceva cam ciudat. Mi-am adus aminte seara aceea;cand creatura m-a atacat din nou dar de data asta am avut eu grija de ea. Si inainte sa o snopesc in bataie a zis ceva ce ma lasat fara cuvinte:

-Stai! Inainte sa ma mai lovesti vreau sa iti spun ceva foarte important!

-Nu vreau sa aud!

-Crede-ma, te intereseaza!

-De unde sti tu ca ma intereseaza?

-Stiu de ce esti agitata in ultima vreme!

-De unde sti tu ca nu ma simt bine in ultima vreme?

-Pentru ca stiu ca esti un vampir si eu sunt , chiar eu te-am muscat! L-am pocnit si cu o viteza uluitoare, care m-a uimit si pe mine, l-am ridicat de jos luand-ul de bluza si l-am lipit de un zid, printre care i-am zis foarte nervoasa:

-Fi atent aici, daca vrei cumva sa ma intimidezi , si sa ma minti , aici mori!

-Vad ca ai abilitati noi, pacat ca daca nu vei musca pe cineva in maxim trei saptamani vei muri!

-Cum adica voi muri?

-Pai... ca sa devi vampir complet, trebuie sa musti pe cineva si va trebui sa continui cu muscatul ori de cate ori ti-se face foame!

-Astea sunt niste aberatii!

-Preferi sa mori in loc sa ai o viata nemuritoare si sa ramai la varsta asta timp de secole? Brusc , i-am dat drumul si l-am trantit pe jos; m-am intors cu spatele si am plecat. Oare avea dreptate, oare de asta sunt eu asa ? Nu stiu ... dar voi afla! Dar daca are dreptate? Voi muri? Offf... cam greu .... Nici nu stiu ce sa mai cred.... Si trecand zilele ma simteam din ce in ce mai rau,poate ca avea dreptate poate voi muri! Dar asta era imposibil... Dupa doua saptamani nu mai puteam ,simteam ca mor cu adevarat. M-am intors in cimitirul unde vroiam sa il gasesc pe idiotul care imi bagase in cap porcaria aia cu vampiri,dar vroiam sa ma lamuresc. Am inceput sa tip prim cimitir:

-Creeeeeaaturooo!!! Undeee esti? Dupa 10 minute a aparut si misteriosul asta ... Iiiihh ...

-Ma simt din ce in ce mai rau!

-Aha...

-De ce?

-Eu ti-am zis ,esti un vampir.

-Ia-ma de mana! L-am luat si m-am dus cu o viteza ne mai vazuta ,intr-un loc plin de adolescenti speriati.

-Ce e locul asta?

-Aici vei avea tu prima muscatura si vei deveni vampir complet!

-Dar nu vreau sa fac asta!

-Preferi sa mori?

-Ohhhh... Bine!

-Uite... o vezi pe fata din coltul acela de la fereastra?

-Daaa...

-Dute si musc-o!

-Si cum ar trebui sa fac asta?

-Uita-te aici si invata! Sa dus cu viteza aceea spre primul care ia iesti in cale si l-a muscat , pur si simplu!Totul s-a intamplat atat de repede... Eram uimitor!

-Acum tu!

-Dar... -Fara "Dar" mai repede, nu am toata noaptea la dispozitie!

Asa ca am facut la fel ... fara mila , fara inima , ma simteam de parca inima mea plecase din corp, sentimentele la fel. Cand mi-am infipt coltii, am simtit o senzatie de placere, dar cand am simtit sangele in gura mea si gatul rece , era de parca mancam o savarina foarte dulce. Totul s-a intamplat foarte repede, spre bucuria mea! In acea seara, am ajuns foarte tarziu acasa , dar nu ma interesa , de acum puteam face orice.

De acum eu fac jocul!Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang