5.O viata noua

1.2K 35 9
                                    

Dupa cateva secunde, a inceput sa-mi sarute gatul si sa imi dea hainele jos. Imi placea foarte tare senzatia aceea asa ca am inceput sa trag de tricoul lui si sa il dau jos. Dupa ce eram amindoi goi, el a inceput sa ma mangaie corpul, si dintr-o data am inceput sa simt o durere dar si o placere in mine.

Mi-am pus picioarele in jurul corpului lui si am inceput sa il sarut pe piept. Dupa asta el a inceput sa imi sarute sanii.

~A doua zi!~

Nu stiam unde sunt, ma durea capul, dar simteam o placere, imi aduceam vag aminte ce am facut aseara. Eram goala nu stiam unde-mi sunt hainele asa ca am inceput sa umblu goala prin casa. Am gasit o baie , acolo era un alt barbat care atunci cand m-a vazut a incuiat usa, m-a lipit de perete ,m-a luat in brate si a inceput sa ma sarute. Adoram senzatia aceea. Asa ca l-am lasat sa imi faca tot ce vroia el.

Dupa 5 ore de placere in baie...

Am iesit din baie goala si am incercat sa ma duc sa dorm undeva, asa ca am gasit o camera goala. Am dormit 10 ore. Dupa cele zece ore ma simteam asa de placut aveam o stare placuta in mine, dar cineva ma trezise zicandu-mi:

-Hai scoala-te!

-Mmmmm...

-Ia-ti hainele!

M-a dus undeva in bucatarie si acolo mi-a dat niste alcool sa beau dar nu avea un gust normal.

-Acum duma acasa te rog!

-Nuuu!

-Cum adica nu?

-Nu ,simplu! L-am luat de gat si sa l-am lipit de perete..

-Ma duci acasa acum?

-Mmmm... Saracu nu mai avea aer. Dar nu imi pasa. Asa ca am plecat singura. dar nu sima pe unde sa-o iau. Eeee intr-un final m-am descurtat ... dar nu ma simteam bine. Cred ca astea mi-au pus droguri in vodka. Eeeh dar nu m-a interesa asa tare. Ajunsa acasa am dormit. Dar am uitat de Max.

~A doua zi!~

Il sun pe Max si ies cu el la o cafenea.

-Si Maia viata ta cum mai este? Bine inteles ca nu i-as fi zis ca m-au prins niste golani si m-au imbatat, apoi m-au dezvirginat si m-au mai si drogat.

-Eeeh mai nimic sti cum e cu scoala asta.

-Mdaa... Cand chelnerul a venit si ne-a intrebat ce comandam eu am zis:

-O cafea cu extra cofeina!

-Oooohooo Maia de cand bei tu asa ceva?

-Asta e nimic.

-Mdaa... Uimit a zambit.

~Luni, la liceu!~

Nu prea am avut chef de chimie asa ca am chiulit. Am stat cu cei de la clasa a Xll iar ei fumau, asa ca am inceput sa trag si eu dintr-o tigara. Nu era cine stie ce, dar de azi in colo fumam si eu. Cand cei de la clasa a Xll au vazut ca eu ,tocilara scolii fumez cu ei, erau foarte uimiti.

~Luni..~

Dupa o saptamana de "vacanta" ... nu prea am fost la liceu. Astazi ,cand am ajuns in clasa, toti se uitau la mine de parca eram o stafie. Dar vine Ana sa ma enerveze.

-Ia uitativa cine s-a mai gandit sa dea si pe la liceu.

-Ana nu ma enerva ca te si bat de data asta!

-Opaaa... amenintari? Asa ca o iau de parul ala al iei blond si o trag in jos si ii zic:

-Faaa... taci o data ca te joc in picioare ,ai inteles?!

-Ahaa... Cum ma intorc cu spatele, Ana ma inpinge iar eu ma duc o iau de par o trantesc pe jos si o tarai putin prin clasa. Iar de nervi ii dau o palma peste fata, atunci ii sare sangele din gura.

Toata lumea era uimita, pana si eu eram. Dar bine inteles ca in acea zi am stat doar la 3 ore din 7. Pur si simplu nu ma mai interesa, eram total schimbata. Eram alt om. Nu credeam vre-o data , eu o sa fumez , ca o s-o pe Ana sau ca o sa ma dezvirginez cu niste persoane pe care nu le cunosc.

Dar nu prea imi pasa. Dupa ce i-am uuflat buza Anei, toata lume ma evita, stateam cu cei de la clasa a Xll ceea ce era cam uimitor, stateam eu cu cei poulari ...WOW! In acea zi aveam o pofta slaba de sange dupa ce i-am vazut sangele Anei curgand pe fata.

Ea era la baie , unde am intrat si eu , acolo iar m-am certat cu ea. Dar de data asta am muscat-o si am lasat-o lesinata in baie. Urmatoarea ora am petrecut-o in biroul directorului care mi-a facut o morala de zile mari si ma exmatriculat, asa ca m-am transferat de acolo.

In prima saptamana de la noul liceu a fost bine , acesta era mai departe de casa mea , trebuia sa merg mai mult si sa merg pe niste alei intunecat, dar nu imi faceam griji pentru ca eram un vampir, aveam forta,viteza si curaj. Nu ma interesa nimic alt ceva decat distractia si lucrurile interzise.

De acum eu fac jocul!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum