Roskilde pt. 5 - jeg har dummet mig

1.4K 33 3
                                    

Kl var 13 og vi alle sammen var helt friske. Thor var kommet tilbage efter en hård tømmermænd. Sjovt nok har jeg ikke tømmermænd, det er mærkeligt. Jeg plejer altid at have tømmermænd. "Hey Lissi" sagde jeg og satte mig ved siden af hende. "Hey Cnille" sagde hun(Lisa) . Jaer hun kalder mig for Cnille, spørg ikke hvorfor. "Jeg dynes ikke rigtig at vi har snakket sammen" sagde jeg. "Heller ikke mig, det er mærkeligt, for vi plejer altid at snakke sammen" sagde hun. Jeg nikkede og tog en smøg frem, det samme gjorde hun. Vi snakkede sammen i et stykke tid, indtil Anthon afbrød os. "Undskyld, men må jeg lige låne Cille" spurgte han. Lisa nikkede. Anthon tog mig med om bag ved et telt, så ingen af de andre kunne se os. "Hva så?" Spurgte jeg. "Jeg har savnet dig" sagde han. "Nuuh" sagde jeg. Vi kyssede, han ville gerne bruge tunge, så jeg gav ham lov. Han begyndte at tage lidt på mig. "Anthon.." Sagde jeg. "Hvad?" Sagde han og kyssede mig på halsen. "Ik her" sagde jeg. "Det ved jeg, jeg har bare så meget løst til dig" sagde han og lavede et sugemærke på mig. Jeg stønnede. "Anthon, ik nu.. Senere" sagde jeg. Hans øjne blev som tog julelys, der tændte. Jeg smilte og kyssede ham. Vi gik hen til de andre igen.
-
Klokken blev 18, vi alle sammen sad og spiste pizza, eller jeg gjorde ikke, Da jeg ikke var sulten. Jeg havde også drukket ret meget, så det var nok derfor. Efter de andre havde spist, gik vi over til koncert stedet, da det åbnede kl 19. Jeg fulgtes med Thor, da de andre var gået. "Skal vi gå?" Spurgte han. "Vent lige" sagde jeg og trakt mig hen til ham. "Nu hvor vi er alene, burde jeg at fortælle dig det her. Cille, jeg har virkelig haft læst til at kysse dig.." Sagde han. Jeg kiggede hans ind i øjne, han var så charmende. "Thor.. Jeg synes du er så charmende" sagde jeg. Han smilte og tog mig med hen i et telt. "Kom" sagde han. Vi gik ind i hans telt, der var ret meget plads, i forhold til Anthon's og mit. Vi stod og kiggede på hinanden, han tog mit hår bag mit øre. Jeg bed mig selv i læben. Jeg tror det tændte ham. Vi begyndte at kysse, meget heftigt. "Thor.. Det  her går ikke, jeg kan ikke styrer mig.." Sagde jeg. "Du har ret, jeg kan ikke gøre det her imod min bedste ven" sagde han. Jeg gik ud af teltet, jeg måtte fortælle Anthon det. Jeg tog mine sko, jakke og bæltetaske på.
-
Jeg havde fundet de andre. "Anthon må jeg lige snakke med dig?" Spurgte jeg. Han nikkede. Vi gik et sted hen, hvor der ikke var så mange mennesker. "Hva så?" Spurgte han. "Jeg ved godt at du ikke vil tilgive mig for det her, men du skal vide at jeg ikke lagde noget i det og at dig er dig jeg ville have.. Anthon, Thor og jeg kyssede der i gik.." Sagde jeg. "Seriøst... Det mener du ikke.." Sagde han. "Jo DSV, men jeg nød det ikke.." Sagde jeg. "Cecilie, gå.. Jeg skal lige tænke mig om.." Sagde han. Jeg fik tåre i øjne og gik. "Heeey Cille, er du ok?" Spurgte Emma. Jeg rystede på hovedet og gik. Hun kom løbende hen til mig. "Hva så?" Spurgte hun. "Jeg.. Jeg kyssede med.. T..Thor" sagde jeg. "Hvorfor fanden gjorde du det?!" Spurgte hun. "Jeg ved det ikke.." Sagde jeg. Hun rystede sit hovedet og gik. Okay, nu havde jeg mistet min bedste veninde og Anthon.. Fedt liv.
Jeg gik tilbage til tingene og satte mig ned. Jeg tog en smøg frem og tænkte...
-
De andre kom tilbage, jeg snakkede slet ikke. "Cille, er du okay?" Spurgte Maria. "Altså jeg er jo selv udenom det.." Sagde jeg. Hun nikkede. "Jeg har fået det hele at vide, men du skal vide at jeg er på din side, og jeg ville prøve at snakke med Anth om det" sagde hun. "Tusinde tak, ved du hvor han er henne nu?" Spurgte jeg. "Han er ude og snakke med Thor" sagde hun. "Fuck, jeg håber de får snakket om det, så de ikke bliver uvenner" sagde jeg. "Jeg tror ikke de bliver uvenner, det er de alt for gode venner til" sagde hun. Jeg smilte. "Cecilie, må jeg ikke lige snakke med dig?" Spurgte Anthon. Jeg nikkede og gik med ham. Vi satte os bag i teltene, der var to stole. "Okay, jeg har snakket med Thor, og han sagde at kysset ikke bestod noget for ham, og at han var rigtigt ked af det. Men består kysset noget for dig?" Spurgte han. "Nej.. Anthon det gjorde det ikke og jeg ved ikke hvorfor vi gjorde det, jeg ved at Thor og dog er rigtig gode venner. Så jeg håber ikke at jeg har ødelagt jeres venskab" sagde jeg. Jeg tog mine hænder og flettede dem sammen med hans. "Du har ikke ødelagt vores forhold, Thor og mit forhold er godt" sagde han. "Anthon, undskyld, kan du tilgive mig?" Spurgte jeg. Han nikkede. Jeg hoppede op af stolen og krammede ham, vi faldt baglæns og lå nede på jorden. Vi flækkede af grin. "Kys mig" sagde ham. Jeg snavede ham, ham snavede selvfølgelig med, jeg sad oven på han og lavede bevægelse. "PORNO!!" Var der nogen der råbte. Det var bois. "Hold kæft" sagde Anthon. Vi snavede videre. "Skal vi gå ind i teltet?" Spurgte han. Jeg nikkede. "Så for satan, så skal der kneppes!" Råbte Munke. Vi grinte af ham. Anthon lynede teltet og kom hen til mig. Vi fik hurtig tøjet af hinanden. Jeg lå nederst.

Han rykkede sig længere ned og begyndte at slikke min *isse, jeg stønnede ret højt.. Ups. Han tog min g-streng af og nærmede sig op til mig, vi lå og kyssede. Jeg tog min bh af, imens tog Anthon sine boxers af og tog kondom på. Han kom luge så stille ind i mig, vi lå og snavede i mens.! Jeg kunne høre ham stønnede, det gjorde mig mere liderlig.
-
Nu lå vi bare og nussede hinanden, altså vi havde taget undertøj på igen. "Oh Gud, glæder mig til vi alene hjemme hos en" sagde han. "Ilm, skal vi gå ud til de andre?" Spurgte jeg. Han nikkede. Inden vi gik ud redet jeg lige mit hår og tog parfume på. "Øhh tak..!" Sagde han. "Ej undskyld" sagde jeg og grinte. Derimod tog han droppe og ramte mig min vilje! "Helt ærlig" sagde jeg. Han smilte.
Vi gik ud til de andre. "Anthon, Anthon oh Anthon" stønnede Munke. Jeg blev helt rød i hovedet. "Stop.." Sagde jeg. Vi grinte og kom hurtig over det.
Vi drak og røg hele aften/natten.. Hæhæ

Sommerferien 2016Donde viven las historias. Descúbrelo ahora