Bådturen

969 29 2
                                    

I dag er det lørdag og vi skal på bådtur i dag, vi skulle vidst med bussen kl 10 og klokken er 8.
"Skat!" Sagde jeg. "Mmh" sagde han trættende. "Vi skal op nu" sagde jeg. "Jeg ved det" sagde han og strakte sig. Jeg satte mig op, men Anthon hev mig hurtig ned til ham. "Må jeg få et morgenkys?" Spurgte han. "Altid!" Sagde jeg. Jeg ventet mig om, så jeg lov halvt ovenpå ham. Vi lå og kyssede lidt. "Mmh, det var dejligt" sagde ham. "Det er da altid dejligt at kysse med mig" sagde jeg. "Ja, jeg håber også det er omvendt" sagde han. "Selvfølgelig" sagde jeg. Han smilte og rejste sig op. Jeg sad lige og tænkte. Jeg gik igang med at tage bikini på. "Okay, jeg tror jeg tager et par løse shorts og en top fra only" sagde jeg. "Sry skat, men spurgt" sagde han. "Ej, den var gammel" sagde jeg. Han grinte. Jeg fik ud og børstede tænder, men intet makeup, da jeg vidste at vi skulle bare.

"Har du pakket en taske?" Spurgte Anthon. "Øhm nej, det var lige det jeg skulle til" sagde jeg. Jeg gik en for at pakke en taske, vi skulle have med. Vi gik ned og tog noget morgenmad, det var kun Anthon ig jeg. Da mine forældre ikke var klar. Vi havde taget noget mad. "Seriøst! Jeg elsker deres pandekager!!!" Sagde jeg. "Hahah, hvor er du sød" sagde han. Jeg smilte rigtigt sødt.

Vi havde spist, og thors familie, ham, mine forældre, Anthon og jeg sad og ventede på bussen. "Skat, vil du med ud og smoke?" Spurgte jeg. Han nikkede. Vi gik hen og satte os på en lille mur. Bussen kom kørende, men der gik stadig lidt tid, før vi kørte, da alle lige skulle have sine ting med og alt det der.. "Cecilie vi skal afsted nu" sagde Anthon. Jeg nikkede og slukkede min smøg.

Vi kørte ned til stranden, vi havde en guide med som fortalte os, om hvad der kommer til at ske.

Vi kom ud af bussen, der var en masse både. Vi skulle med den store båd, da der åbenbart kom mange menneske. "Inden vi går ind, skal vi tage skoene af. Det er sådan en tradition de har hernede" sagde guide. Vi tog vores sko af og gik videre.

Vi fik at vide at vi bare skulle finde os en plads. Anthon, Thor og jeg blev hurtig enig om at vi skulle være oppe øverst. Der var både pool og liggestole, bar og musik. "Fuck det er fedt det her!" Sagde Thor. Han tog sin phone frem og filmede det på snap. "Om det er!" Sagde Anthon.

"Jeg kan se at i allerede har fundet stedet for unge" sagde guiden. "Må de ældre ikke komme herop?" Spurgte jeg. "Jo, men de ville ikke kunne holde ud til larmen" sagde guiden. "Kommer der flere?" Spurgte Thor. Hun nikkede og pegede. "WOW!" Sagde vi. Der kom massere af unge og gamle mennesker.

Skibet sejlede endelig. Men vi alle sammen skulle mødes nedeunder, så vi kunne få at vide hvad vi skulle.

Efter det gik vi ovenpå. "Så skal der virkelig slappes af!" Sagde Anthon. "Enig" sagde jeg. "Er der intet alko?" Spurgte Thor. "Jo, men det koster rigtig mange penge, så vi kan dsv ikke være fulde" sagde Anthon. Thor surmulede.

"Anthon vil du ikke med ned i poolen, der går lang tid før vi skal holde ind" sagde jeg. "Selvfølgelig!" Sagde han. Jeg rejste mig op og lavede en knold i håret.

Nede i poolen, svømmede vi over til et hjørne. Jeg var ind må kanten, jeg plagede mine hænder om bag hans nakke. "Jeg elsker dig!" Sagde jeg. "Og jeg elsker dig!" Sagde han. Vores læber mødes, vi kyssede meget nede i poolen.

Resten af tiden hyggede vi, indtil vi skulle hjem.

Vi kom hen på hotellet. Jeg var ret smadret efter dagen, så jeg sov med det samme. De andre gik ned for at spise og se Show.

2 timer senere.

Jeg vågner ved en masse larm. Jeg går ud på altanen. "Omg, der er nogen der spiller musik" sagde jeg til mig selv.

Jeg gik ned til de andre. De havde vidst fået lige for meget at drikke. Jeg gik hen og satte mig på Anthon. "Godmorgen smukke!" Sagde Anthon. "Hvem spiller?" Spurgte jeg. "Godt spørgsmål" sagde han. "Det er en kendt sanger fra Spanien" sagde Thor. "Det lyder af helveds til" sagde jeg. De andre grinte.

"Har du fået meget at drikke?" Spurgte jeg. "Ja, eller lidt" sagde Anthon. Jeg rystede på hovedet. "Vil du med i seng?" Spurgte han. Jeg nikkede og rejste mig. Vi gik op på værelset.

Jeg tog alt mit tøj af, også min bh. Jeg tog en t-shirt ud over. "Bliver det ikke varmt med trøje på?" Spurgte Anthon. "Det ved man aldrig" sagde jeg og bed mig i læben. Anthon kom hen til mig, han havde kun underbukser på. "Jeg fortrækker at du tager den af" sagde han og trak op i min trøje. "Så det fortrækker du?" Sagde jeg. Han nikkede og tog min trøje af. Jeg kunne mærke at han gerne ville have sex, men jeg ville i dag. Haha. Jeg kyssede ham og gik halv nøgen i seng.

Anthon lagde sig ved siden af mig. "Godnat skat!" Sagde han. "Godnat" sagde jeg.

Sommerferien 2016Where stories live. Discover now