Mallorca

1K 28 6
                                    

Jeg vågner, jeg ligger helt selv i min seng. Jeg magler noget, det er Anthon. Jeg savner ham helt vildt, selvom det kun er en dag siden.
Jeg vælger at stå op og tage noget badetøj og en kjole på. Efter redet jeg mit hår og tog sko på. "Vi går om 10 min" sagde Aya. "Okay" sagde jeg og gik ud på altanen og røg en smøg. Vi havde udsigt ud til stranden, der var nogle ok lækker drenge. Men de var sikkert ikke dansker.. Haha.

Vi kom ned til morgenmad. "Gud, der er mange mennesker" sagde jeg. "Ja, men sådan er det" sagde Thomas. "Ja.." Sagde jeg. Jeg fik taget det jeg ville have. Vi satte os udenfor, for man kunne både sidde indenfor og udenfor. Vi sad og spiste, min mor og far snakkede helt vildt, jeg sad bare og kiggede ud. Måske skulle jeg skrive til Thor, hvornår han kommer? Ej, det ville virke mærkeligt. Jeg ender med at skrive til ham.. Ups.

- Hey, hvornår kommer du herhen?

- Hey smukke, jeg er oppe på vores
hotelværelse, vi er loge ankommet.

- What?!

- Vi kommer nu!

- Okay, ses..

Skal jeg være ærlig, så ved jeg ikke hvad der sker med mig, jeg bliver så glad over han kommer. Men jeg ville blive gladere, hvis Anthon kom, eller ville jeg? Selvfølgelig ville jeg det. Jeg vælger at snappe Anthon, han svarer ikke lige med det samme. Jeg kigger op og ser Thor kommer gående. "Jeg skal lige ind og have noget at drikke" sagde jeg. "Men du har jo noget i?" Sagde Aya. Jeg drak det hele, "nu har jeg ikke" sagde jeg og rejste mig op. Jeg gik ind og fyldte mere op. "Hey søde" sagde Thor. "Hey Thor" sagde jeg. "Hva så, savner du Anthon?" Spurgte han. "Ja, på en måde, men så ikke alligevel" sagde jeg. Thor kiggede mærkeligt på mig. "Ja, jeg ved ikke hvad der sker med mig. Jeg tror jeg savner ham for meget, til at overhovedet at savne ham" sagde jeg. "Du siger bare til, hvis du vil snakke ik?" Sagde han. Jeg nikkede. "Vi ses" sagde jeg. "See u gurl" sagde han.

Efter vi havde spist færdig, gik vi ned til poolen, vi fandt en plads. Jeg tog min kjole af og satte mig på sol stolen eller hvad man kalder det. Jeg tog noget sololie på og lagde mig til rette. Jeg har noget som jeg altid skal og det at ligge i solen i to timer, altså en time på den ene side og en time på den anden side, inden jeg hopper i poolen. 

3 timer senere.
Jeg har nu ligget og solet mig i et stykke tid. Jeg er ved at være ret sulten. Så jeg vælger at gå op for at tage noget at spise. Selvfølgelig møder jeg Thor. Vi sagde ikke rigtig noget til hinanden, vi tog bare noget at spise. Jeg går hen med maden, Thor blev ved med at følge efter mig.
Jeg satte mig ned. Jeg fandt ud af at Thor sad ved siden af mig. "Har i altid lagt der?"spurgte jeg. "Ja?" Sagde Thor. "Nå.." Sagde jeg. Han grinte. "Vil du med ned og bade efter?" Spurgte han. "Hvorfor ik?" Sagde jeg. Vi spiste vores burger færdig og slappede lidt af.
"Skal vi?" Spurgte Thor. Jeg nikkede og tog min kjole af. Jeg vendte mig om og så på Thor, han stod med åbenmund. "Jorden kalder Thor?" Sagde jeg. "Hvad?" Sagde han. "Skulle vi?" Spurgte jeg. Han nikkede og gik ned i vandet. Jeg stod ret længe ved trappen. "Kom nu bangebuks!" Sagde han. "Jaja, jeg tager det bare stille og roligt" sagde jeg. Han grinte og sprøjtede vand på mig. "THOR!" Råbte jeg, så alle kiggede på mig. "Ups" sagde jeg lige så stille. Thor grinte af mig. Jeg kom endelig ned i vandet. "Så kom du endelig" sagde han. "Ja, jeg skulle bare lige ned i" sagde jeg. "Jeg tror vores forældre snakker godt sammen" sagde han. Jeg kiggede op på dem. "Ja, det tror jeg" sagde jeg. Vi grinte. Det blev meget hurtig akavet, i mens vi var nede i vandet.

Jeg var lige kommet ud af badet, jeg følte mig godt tilpas, spørg mig ikke hvorfor.
Jeg gik ind på mit værelse og fandt noget tøj, efter 20 minutter var jeg klar til at gå ned og spise. Vi skulle selvfølgelig spise sammen med Thors familie, yaay.. Noglegange ville jeg gerne være sammen med ham, men andre gange skal han bare holde sig væk fra mig.

Vi kommer ned til aftensmaden, Thors familie sidder og venter på os akavet.. Vi sagde Hej til dem. "Jeg går op for at tage noget mad" sagde jeg. "Det gøre jeg også" sagde Thor. Vi gik sammen ind, vi startede indenfor, da der var mange mennesker ude ved kødet. "Du ser smuk ud" sagde Thor. "Taak, i lige måde" sagde jeg. Vi smilte til hinanden. "Vil du med ned i byen senere?" Spurgte Thor. Jeg nikkede og tog noget salat.

Vi havde nu spist, så vi satte os hen til stedet hvor der var show. Først kom der sådan noget børneshow, det var ret kedelig. Så jeg gik op og hentede noget alko, det blev altså meget bedre med alko. "Neeej, har du købt den til os?" Spurgte Thomas. "Nej, jeg tænkte at Thor og jeg skulle dele den" sagde jeg og kiggede på Thor. Han grinte.

Det gik der et par timer med, indtil vi havde tømt den. Der var pause fra showet, så de spillede musik. Jeg sad og sang Justin bider, haha.

"Cille, ville du med ned i byen?" Spurgte Thor. "Selvfølgelig ville jeg det søde" sagde jeg og kyssede ham på kinden.

"Vi går ned eller hen i byen" sagde Thor. "Okay, i får lige et kort med" sagde Aya.

Thor og jeg gik hånd i hånd hent i byen, og når jeg er fuld, bliver jeg ret kærlig. "Thor, jeg er bange" sagde jeg. "Bange for hvad?" Grinte han. "For mørket" sagde jeg. "Der er sgu da ikke mørkt" grinte han. Det viste sig at jeg havde lukket øjne. "Nååårh" sagde jeg.

Vi gik bare og chillede nede i byen, der var også noget musik og dans. Thor prøvede at danse med dem, det gik ikke så godt. Haha. "Thor skal vi ikke gå hjem?" Spurgte jeg efter 3 timer. Klokken var 3 om natten.

Vi kom hen til hotellet, der var stadig gang i den, men vores forældre var gået op. "Cecilie" sagde Thor. "Hvad?" Spurgte jeg. Vi kiggede ret lang tid på hinanden. Vi endte med at kysse...

Sommerferien 2016Where stories live. Discover now