❣ 7 ❣

6.8K 609 58
                                    

''Kilo mu aldım ben?'' diye birden sorduğunda şaşkınlıkla onun yüzüne baktım.

''Senin cupcakelerin yüzünden hep.'' bacaklarının birbirlerinin üzerine attığında elindeki cupcake'e doğru yönelip aldım.

''Yeme o zaman.'' kızgın bir ifadeyle elinden aldığım cupcake'e uzanıp tekrar kendine çekti.

''Zaten tatları güzel değil. Benden başka kimse yemez bunları.''

''Ya! Yeter artık! Hem keklerimi beğenmiyorsun hemde löp löp yiyorsun.'' Omuz silkip bahçedeki bankta arkasına doğru yaslandı.

NamNam : Bu çocuk için benden vazgeçtiğine inanamıyorum.

'"Ah! acılı kalbim."

Young Nam'dan gelen mesajı fark edince hafifçe gülümsedim. İki elimle tuttuğum telefon ellerimden çekilinceye kadar mutluydum. Jungkook telefonumu eline almış mesajı okuyordu.

''Ya!'' Telefona uzanarak onu almaya çalıştım ancak benden uzun olduğu için elindeki telefonu kolunu kaldırarak benden uzaklaştırdı.

''Bu kim?''

''Sanane.''

''Hah! Neyim varmış benim? '' diyip sırtını döndü. Vurmaya kıyamadığım sırtını çekiştirmeye çalışsam da beni pek umursuyormuş gibi görünmüyordu. Young Nam'ın mesajına bir şeyler yazıp gönderdi. Göremediğim yetmezmiş gibi telefonumu da geri alamıyordum. 

Ellerimi umutsuzca telefonuma ulaşabilmek için çırpıyordum ki Jungkook fotoğraflar kısmına basmıştı bile.

''Hayır!'' Kilit dahi koymadığım saf fotoğraf galerim hemencecik açıldı. Jungkook'un bir anda binlerce kendi fotoğrafı ile karşılaşınca şok geçirmesini normal karşılıyordum.

''Sen-"

''Sapık mısın?'' Gözlerindeki öldürücü bakıştan tırsarak bankta oturduğum yerden buharlaşıp yok olmak istedim ama olmadı.

''İnanamıyorum.'' diyerek çektiğim fotoğraflara bakmaya başladı. Bir kaç fotoğraf sonrasında kaşları havaya kalktı telefonu yüzüne yaklaştırdı.

"Bana sakın burasının evimin karşısındaki yeşillik olduğunu ve camda kafasında havlu olan kişinin ben olduğumu söyleme!''

"Peki, söylemem."

cupcake? cupcake. 🧁 jeon jungkook ✓Where stories live. Discover now