❣ 9 ❣

6.5K 601 93
                                    




"Jungkook sence de abartmıyor musun?" diye sesimin çıkabildiği kadar ona seslendim.

"Bence kesinlikle abartmıyorum." diye mırıldanırken bir yandan cupcake'i ısırıyor diğer yandan kitap okumaya devam ediyordu.

"Tanrı aşkına Taehyung'u ortamıza oturtmak da ne demek?" gözlerimi bankta Jungkook ile aramıza oturan Taehyung'a çevirdiğimde bana kocaman gülümsedi.

''Merak etme. Özel bir şey söylesen ya da edebiyat yapsan da aptal olduğu için anlamaz.'' Taehyung'un bir anda bana gülümseyen yüzü solmuş ve şaşkın ifadeyle Jungkook'a  bakmaya başlamıştı.

"Her sınavdan iki elinin parmak sayısı kadar not alamaması onu aptal değil geri zekalı yapar. Ve geri zekalı birisi seni benden mi koruyacak?" Taehyung'un kaşları çatılmıştı.

"Çocuklar-" bir uyarı vermek istedi ancak Jungkook sözünü kesmişti.

"Rahatsız hissetme lütfen. Aramızdaki bir duvar gibi düşün. Beyni yok sadece taştan bir duvar. Sıkılırsan onunla konuşabilirsin seni rahatsız etmez."

''Ama -'' içimden gelenleri söylemeden Taehyung sinirle bağırdı.

"Burada olduğumun farkında mısınız acaba?"

''Of!'' moralim çoktan yerle bir olmuştu. Bir hafta kadardır onunla aynı saatte, aynı banka oturup cupcake yiyişini izlemeye bayılıyordum. Belki gizlice bir sürü fotoğraf çekebilirdim ancak aramıza ciddi anlamda bir duvar vardı. Ellerimi göğsümde birleştirerek arkama yaslandım.

''Hey! Yu Jin söylesene sence uzaylılar gerçekten var mı?''

"Bir tanesi şuan cupcake yiyor Taehyung." Jungkook kafasını bir kaç saniye kitaptan kaldırıp bana garip bakışlar attı. Taehyung ise arkadaşına inanılmaz bakışlar atmakla meşguldü.

''Ben Jungkook'u daha çok sincap gibi görüyordum ama demek ki içinde bir uzaylı yatıyor.''

"Sincap mı?" diye kahkaha atmaya başladığımda Taehyung'da bana gülümsedi.

''Biliyor musun onu ilk tanıdığımdan beri bir sincap olduğunu düşünüyorum.'' Taehyung ile benzer olan noktamızı o an keşfetmiştik. Bizim benzer noktamız 'Jungkook ile alay  etmek' idi.

Taehyung bana yaklaşıp elini koluma dolayarak gökyüzüne doğru baktı.

''Bir hayal et cupcake yiyerek ormanda dolanan bir sincap...'' iki elimi birbirbirine kenetleyerek, mutlulukla gözlerimde canlanan manzarayı izledim.

''Ay çok tatlı!''

''Üstelik ormandaki evinin ışığını, perdesini kapatmadan banyo yapıp, havluyla geziyor.'' Taehyung kıkırdayıp devam ettirdi.

''Sonra neden benim fotoğrafımı çekiyorlar diye tripleniyor."

''Hangi patavatsız onun fotoğrafını çekebilir. Yolarım.''

''O rol sensin yalnız.''

''Ha doğru evet."

cupcake? cupcake. 🧁 jeon jungkook ✓Where stories live. Discover now