Chapter 8

332 25 8
                                    

Η ημέρα της αναχώρησης

Νεφέλη

Ειμαι πολύ χαρουμενη που ηρθε επιτελους η ημερα της τριήμερης. Θεσσαλονικη 3 μερες..Πω..θα περασουμε τελεια..

Το πρωι σηκωθηκα ετοιμαστηκα και εφαγα ένα γεματο πρωινο. Η μητερα μου με βοηθησε να κατεβασω την βαλιτσα στο σαλονι από το δωματιο μου..

Εφτασε η ωρα να φυγω και μονο που δεν εβαλαν τα κλαματα. Κλασσικες ευχες..να προσεχεις, στο δωματιο να μην κανετε χαζομάρες, να εισαι σοβαρη, να κανεις καλη εντυπωση, ντυσου κανει κρυο...κλασικο πρηξιμο. Ευτυχως που θυμηθηκαν να μου πουν καλα να περασεις..

Θα μας πηγαινε ο πατερας  του Θανου.Ετσι όταν ανοιξα την πορτα ειδα τον Θανο να βαζει την βαλιτσα στο πορτ-μπαγκαζ. Εκλεισα την πορτα πισω μου αφου αποχαιρετησα για τελευταια φορα τους δικους μου. Πλησιασα κοντα του και του εδωσα φιλι στο μαγουλο.

Ν- Καλημερααα''ουρλιαξα''

Θ- Παιδι μου πας καλα? Τι ουρλιάζεις πρωι- πρωι ''με κοιταξε παραξενεμενος''

Ν- Ελαα ρε Θανο...μη μου το χαλας..Ελαα θα περασουμε τελεια

Θ- Φερε εδώ την βαλιτσα..''του εδωσα την βαλιτσα και την εβαλε στο πορτ-μπαγκαζ..''

Θ- Πηγαινε να χαιρετησεις την μανα μου..ειναι στην πορτα και σε περιμενει..''ετρεξα προς το μερος της μαμας του Θανου..Κυρια Χριστινα..φωναξα..και ετρεξα πανω της...την χαιρετησα και δεν προλαβα να γυρισω γιατι ο Θανος με αρπαξε, με ανεβασε στον ωμο του και με εβαλε μες στο αμαξι...

----

Φτασαμε στο σχολειο και ετρεξα στην Ειρηνη..

Ε- Εισαι ετοιμη?

Ν- Φυσικα και ναι..Και επισης περιμενω να μου πει επιτελους ο άλλος ποια θελει ''της ψυθιρισα τα τελευταια μη μας ακουσουν κι ολας''

Ο Θανος περασε διπλα μου και μου εκλεισε το ματι..Αυτό το παιδι ωρες-ωρες θελω να το βαρεσω..αλλα είναι τυχερος παντα..γιατι μετα κατι κανει και μου αλλαζει αυτή τη γνωμη.

---

Μετα από 3 ώρες

Επιτελους φτασαμε στην Θεσσαλονικη. Πηγαμε πρωτα στο Πλανηταριο εκει στο Noesis και μετα μας αφησαν για 4 ωρες στο Cosmos το εμπορικο εκει περα..

Αφου πηρα της παναγιας τα ματια και εψαξα όλα τα μαγαζια εκει περα καθισαμε να φαμε..

BroManceOnde histórias criam vida. Descubra agora