Esti un...

93 11 2
                                    

Ma trezesc de dimineata cu multa energie. Am vorbit cu Sofia , iar diseara mergem in club. Logic ca vine si Austin. Doar sunt împreună. Se potrivesc de minune. Dar cand se saruta imi intorc stomacul pe dos. Austin a zis ca isi aduce amicul Harry. Care surprinzator il cheama si Styles. Sa fie o coincidenta? Nu prea cred. Adica chiar imi place de Harry. Este dragut, amuzant si arata wow. Ma pregatesc de scoala.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dupa scoala am venit direct acasa si am inceput sa ma pregatesc. Ma imbrac intr-o rochie neagra mulata care imi scoate in evidenta formele. Este cu 2 palme deasupra genunchiului. O pereche de pantofi cu toc , negre cu tinte. Parul mi-l indrept cu placa si il las pe spate. Ies din casa si ii vad pe cei doi porumbei sarutand-se de zor. Il vad si pe Harry scarbit si merg spre el.
-De cand sunt asa?il intreb
-De 10 minute.spune si ma uit la el Da. Cred ca nu mai au chef de club si vor acasa.spune amuzant
-Ai dreptate.
Ma duc spre ei si ii despart.
-Voi doi! Mergeti frumusel acasa si va faceti de cap.le spun , iar lui Austin ii creste zambetul
-Pai si tu?intreaba Sofia
-Nu vreau sa iau parte la actele voastre asa ca eu impreuna cu Harry , daca este de acord sa ma insoteasca , vom merge in club.spun
-Eu sunt de acord.spune Harry
-Bine, dar Harry trebuie sa vorbim.spune Austin si pleca putin mai departe
Ii aud cum zic ceva ca ar trebui sa imi spună , dar nu ii bag in seama. Ne luam ramas bun si plecam. Am ajuns in club si am comandat ceva tare pentru mine si ceva mai slab pentru Harry. Se tot fastaceste si vrea sa imi spuna ceva , dar de fiecare data spune ca nu este nimic important. Ma gandesc sa ii dau un mesaj anonimului.
Ser . Hei. Ce faci?
Astept , astept si aud un bibait. Vad telefonul lui Harry ca bipaie si lumineaza si il vad speriat. Ii iau repede telefonul si ...o doamne...nu pot sa cred. El este anonimul!
-Cum ai putut?il intreb
-Stai sa iti explic...spune
-Nu vreau sa mai aud nimic. Am inceput sa tin la tine si tu imi faci asta? Esti un nesimtit, prost , egoist! Pa!spun si ies pe usa clubului





Hehe. Harry este anonimul. Presupun ca stiati. Ehh nu conteaza. Va pupacesc 😘😘

Un Anonim Cu Ochii VerziWhere stories live. Discover now