Propri mei prieteni?!

57 6 4
                                    

   Prietenii mei care erau tristi. Austin mi-a legat mainile iar Sofia picioarele. Nu puteam face nimic. Nu ma asteptam. Lacrimile au inceput sa apara instant. Inainte sa scot vreun cuvânt Austin mi-a lipit banda de scoci la gura. Propri mei prieteni?!?
    -Ne pare rau Seraphin dar este pentru binele tau.spune Sofia trista
   Daca o sa mai am vreodata încredere in ei o sa ma arunc de pe curcubeu. Ufff. Mie imi curgeu lacrimile ca le robinet si mai scapam cate un suspin din cand in cand. Harry se uita la mina prin prin oglinda masini iar eu imi intorceam privirea.
     -Ser vrei sa bei ceva?intreaba Austin
    Eu dau din cap in semn ca da si se uita la Harry si Sofia care dau afirmativ din cap. Ma incrut la ei  iar Austin imi da o sticla de apa care nu are tocmai potrivita. Imi dezlipeste banda de la gura si imi elibereaza o mana. Iau sticla si ma uit ciudat la ea. O miros si miroase a...a drog. Prietenii mei au incercat sa ma drogheze? Astea le intrece pe toate. Ii torn sticla de apa in cap lui Austin si incep sa tip.
    -Chiar asa proasta ma credeti? Cum puteti sa ma drogati fara resentimente? Si va mai numiti prieteni! Va urasc pe toti!le tip si inaite  de a mai spune un cuvant simt o intepatura in gat si adorm treptat




Bun deci asta a fost un alt capitol destul de plictisitor din punctul meu de vedere asa ca ma gandeam sa fac cartea aceasta gen Creepypasta. Ce ziceti? Chiar vreau parerea voastră ca sa stiu ce o sa scriu in urmatoarele capitole. Va pup si va multumesc ca imi urmariti cartea!

Un Anonim Cu Ochii VerziUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum