1.0

7.1K 713 64
                                    

Swagprof:Lanet Park Jimin'nin bir sevgilisi mi var?

Wp fotoğrafımı bilerek değiştirip onu sinir etmek için hayranlarımdan biriyle sarıldığım fotoğrafımı koymuştum.Ağzımdan kaçan küçük kıkırtıyla gözler bana dönmüştü.Jungkook elinde ki oyunu bırakıp oturduğu yerde bana doğru baktı.

"Hyung cidden neye gülüyorsun?" Tabii ki de yarım saattir kendi kendime gülmüyorum.O kadar şizofren miyim?

"Hiçbir şeye." Namjoon hyung elinde ki kalemi ve kitabı kenara koydu.Gözlüklerini düzeltirken diyeceği şeyi bekliyordum.Hazırdım yani.

"Hayır hayır.Sen gerçekten birşeyler karıştırıyorsun Park Jimin." Alt dudağımı dişledim.Beni nasıl bu kadar iyi tanıyor olabilirler?

"Sadece kafasında kurduğu yeni kitap kurgusuna gülüyor bence." Evet TaeTae ona gülüyorum.Beynini sevdiğimin oğlu!

"Taehyung sen IQ testi yaptırsana.Bilim dünyası seni keşfeder böylelikle." Hoseok hyung lafını sokup oturduğu kanepede geriye yaslanırken tek bir şey söylemeyen Jin hyung'a doğru baktım.O da beklediğim gibi ağzını açmıştı.

"Ne karıştığı elbet ortaya çıkar ama dua edelim aşırı salakça bir şey olmasın." Gözlerimi devirip telefona geri döndüm.Titreşimden çıkardığım telefona birçok mesaj gelmişti.Tahmin edin kimden.

Swagprof:Hey!

Swagprof:Sen bilirsin bak *görüntü* kim bu çocuk?

Swagprof:Söylesene!

Swagprof:Sana diyorum velet!

ParJi:O velet diyen ağzın ne güzelmiş.

Swagprof:Evet öyledir.

ParJi:Çok egoistsin!

Swagprof:Kes sesini ve fotoğrafı açıkla.

ParJi:Nereden bilebilirim? Park Jimin'in arkadaşlarından birisidir.

Swagprof:Bu nasıl arkadaş?

"Jin hyung , Yoongi hyung'u buraya çağırdım." Gözlerim fal taşı gibi açılırken Jungkook'a baktım.Bu çocuk ne bokuma onu buraya çağırmıştı? Bozuntuya vermeden sohbete bodozlama giriş yapmıştım.

"O da kim?" Tae elinde ki kitabı kaldırıp gözümün önünde salladı.Bu kitabı görmek sinirlerimi bozuyordu artık.Ah sonu güzel bitmeyen lanet kitap.

"Sonunu 10 kere bitirdiğin kitabın sahibi." Aşırı derecede oyunculuk sergileyip en şaşırmış halimi gözler önüne serdim.Bu benim için çocuk oyuncağıydı.

"Tanışmak güzel olur." Telefona geri dönmeden hepsinin oyunculuğuma gözlerini devirdiklerini gördüm.Biliyorlar ki yeni kişiler ile tanışmaktan pek haz almıyordum.Gözlerimi ekranda gezdirip yazdıklarını okudum.İşler değişiyordu ve bu hoşuma gitmişti.

Swagprof:Senin bir şey bildiğin yok.

Swagprof:En iyisi kendinden öğrenmek.

writer ✎ yoonmin ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin