2.5*Final*

8.2K 751 167
                                    


Gözlerimi Min Yoongi'nin kalem tutan eline çevirdim.Düşünürken aşırı derecede çekici mi gözüküyordu ne? Kalemi elinde evirip çevirirken onu izlemek hoştu.İyi hissediyordum.Onunla aynı oda içerisinde bulunmak bile hoştu.Elinden kalemi alıp bana dönmesini sağladım.Ortada ki masada karşılıklı oturuyorduk.Açıkcası ben sessizce onu izliyordum , o ise kitabı için birşeyler yazıyordu.Küçük gözleri bana bakarken yorulmuş olduğunu gördüm.Gece boyunca uyumamış gibiydi.

"Yorulmadın mı? Bırak sana yardım edeyim işte." Elimden kalemini geri alırken ben gözlerimi devirip arkama yaslandım.Ona yardım etmek istiyordum ama Bay Min Gururlu Yoongi buna izin vermiyordu.

"Sana benim yapabileceğimi söyledim velet! Ya sessizce dur ya da kapı orda." Bazen kalbimi kırıyordu demeyecektim çünkü şuan aşırı derecede eğleniyordum.Yüzümde ki muzip gülümseme ile yerimden kalktım ve masanın etrafında dolanıp yanına doğru yavaş yavaş ilerledim.Yanına giderken işaret parmağımı masanın üstüne sürtüyordum.Min Yoongi elinde ki kalemi çevirmeyi bırakıp bana doğru baktı.Ne yaptığımı anlamaya çalışıyor gibiydi.Yanına geldiğimde masayı geri itip kucağına oturdum.Yoongi'nin yüzünde ki ifade değişirken benim yüzümde ki gülümseme hiç gitmiyordu.

"Ne yapıyorsun Jimin?" Zorlukla yutkunup sorduğu soruyla beraber kollarımı boynuna doladım ve yüzlerimizi yakınlaştırdım.Geçen sefer onu öylesine öpmüş olabilirdim ama şuan çok farklı hissediyordum.Ondan hoşlanıyordum.Bunu kabullenmem biraz zaman almıştı ama sonunda kabul etmiştim.Bu her kızın altına yatmak isteyeceği bu adamdan hoşlanıyordum.Hem de çok fena.

"Dinlenmen gerekiyor." Yoongi beni kucağından kaldırmaya çalışırken yerimde oynadım.Ağzından boğukça çıkan inleme hormonlarımın uyanmasını sağlamıştı.Gözlerini kapatıp kafasını geriye attı.

"Söz vermiştin."

"Sende bu kadar güzel olmasaydın." Elimi gri saçlarına geçirip okşadım ve elimi ensesine kadar indirdim.Yüzlerimizi daha da yakınlaştırıp yeterince uzak kalan dudaklarımızı birleştirdim.İki kez öpüşmemize rağmen dudaklarının tadına alışmıştım ve üzerinde ki etkimi seviyordum.Bu kitabı onun ile yazmak isteme sebebim ortaya birlikte yazdığımız bir kitap çıkarmak istememdi.Dudaklarımı Min Yoongi'nin yumuşak dudaklarından yavaşça çektim.Dudaklarının tadı beni sarhoş ediyordu.

"Hyung." Yoongi'nin sevdiğim küçük gözleri hafif aralandı.Alnı alnımda dinleniyor , büyüleyici kokusu buram buram burnuma doluyordu.

"Bu kitabı beraber bitirelim."

-----------------------------------------------------------END---------------------------------------------------------------------

I love ucu açık final

writer ✎ yoonmin ✓Where stories live. Discover now