Kapitel 4

6.1K 80 7
                                    

Jag vet de var länge sedan jag skrev. Men nu får ni äntligen ett nytt kapitel att läsa <3

J-jag har blivit våldtagen.

Våldtagen? Sa han i chock. Jag nickade. Vet du vem de var, var de något ex eller en gammal vän? D-de var- De var Zayn Malik! Sa Jonna innan jag hann säga de själv. Zayn Malik? Jag nickade. Han började skratta. Zayn Malik från One Direction? Ja. Snälla flickor, de här är en polisstation inte en klubb för att berätta knäppa historier. Men de är ju sant! Skrek jag ut. Jag är ledsen men jag tror inte på er. Men du måste! De var han! Jag började gråta. Är de verkligen så? Såklart de är. Hon har blåmärken på magen! Okej, men Zayn Malik, var de verkligen han? JA! skrek tjejerna ut. Jag vill ha ett svar från Emma inte er. Var de så Emma? Jag började gråta mer. Ja. 

Jag vill att du berättar hela historien för mig. Jag nickade som svar. Vi åkte till England och gick på en fest. Då när vi hade varit där några timmar såg vi plötsligt honom. Han började gå emot oss och började snacka med oss. Han frågade vad jag hette och hur gammal jag var. Jag svarade på allt. Sen var han och jag ute och då ville han kyssa mig men jag visste ju att han hade tjej och jag ville inte göra henne ledsen. Men han sa bara att han inte hade någon tjej. Men jag visste de för jag såg dom två i tidningen för några dagar sen. Sen kysste han mig och drog in mig på ett rum. Han slog mig och sedan våltog mig. Jag grät nu högt. Jag förstår. Sa han med en ledsen röst. Var han berusad? Ja men inte så mycket så han inte skulle veta vad han gjorde. Okej. Du får göra en anmälan och sen ska jag ringa dina föräldrar och jag ska kontakta polisen i England. Vart i England var ni? London. Okej. Vad kommer hända sen? Ja först ska dom ju såklart prata med honom. De kommer bli förhör. Mr. Malik måste erkänna själv att han våldtog dig. Jag nickade bara. Kommer han få sitta i fängelse? Ja om alltihop är sant så blir de 2 års fängelse för våld och brott. Jag nickade ännu en gång. 

( två dagar senare )

Zayns perspektiv... Vi var alla hemma hos Louis och kollade på film. Då ringde de plötsligt på dörren. Louis ställde sig upp och gick till dörren. Efter två minuter skrek han ut. Zayn, kom! Jag suckade och ställde mig upp och gick till ytterdörren. Jag blev förvirrad, där stod två poliser och Louis. 

Ja? Jo Zayn, du måste följa med oss. Varför? 

Precis då kom Harry, Liam och Niall till hallen och kollade på oss i chock.

Du är anmälen av att ha våldtagit en 14-årig flicka. VA? skrek killarna ut. Zayn va i helvete? sa Harry. käften! sa jag och tittade argt. Vi får snacka mer om de här på polisstationen. Men jag har fan inte gjort något! Du är anmälen så du måste följa med oss, de är ingen mening att stå och bråka! Dom tog tag i mina armar, och jag försökte komma loss. Ta de lugnt nu! Dom tog tag i mina armar igen och satte på mig handbojor. SLÄPP MIG! JÄVLA SNUT JÄVLAR! Jag har fan inte gjort något! Håll dig lugn! Dom gick ut med mig och satte mig i polisbilen. 

Den lilla fittan hade skvallrat. Åh, vad jag ska hämnas på henne. Din lilla horan!

Liams perspektiv... Jag trodde inte jag hörde rätt. Jag bad till Gud att de var lögn. Hur kunde Zayn göra så? Mot en liten 14-åring och han är liksom 20. Men de värsta av allt, tänk när Perrie får reda på de. De kommer bli kaos. 

Zayns perspektiv... Okej Zayn, vi har fått en anmälan från Sverige där de står att en flicka som heter Emma och är 14 år har blivit våldtagen av dig. Stämmer de? Jag skakade bara på huvudet. kan ni aldrig fatta att jag är oskyldig. Jag vet ju fan inte vad ni sitter och snackar om. 

Vad gjorde du Lördagen den 16/9 kl. 20.00? Var på en interljuv. Zayn, de här är vikigt berätta hela sanningen nu så vi får ett slut på de här. Jag svarade inte, bara tittade ner i bordet. Zayn berätta nu! Jag svarade fortfarande inte. De står också att ni var ute och pratade och sen försökte du kyssa henne och sen drog du in henne på ett rum och slog henne och våldtog henne. 

De är inte sant. Ingenting av de stämmer! Den där lilla HORAN, ljuger bara! Jag skulle vilja be dig att  lugna dig en smula. Bara berätta för oss nu Zayn. Vad som egentligen hände? Jag svarade inte. Nehe. Då ringde telefonen plötsligt. 

Hallå?

Hej.

Nej, han vägrar att erkänna. 

Ja, de får bli rätten som avgör de här.

Ja, bra.

Ja, tack hej.

Han la på och tittade på mig. Ja Zayn eftersom du vägrar berätta för oss så måste vi hålla dig kvar här tills rättegången börjar på Tisdag. Men jag har ju fan inte gjort något! Jag är ledsen men du måste berätta vad du gjorde den Lördagen vilket du inte vill göra. Men ni kan ju inte straffa mig för nått jag inte har gjort. Du har blivit anmälen för våld och brott, vi måste också få veta vad den där tjejen säger. 

Dom tog tag i mig och gick iväg. Vi kom slutligen till en säll. Dom öppnade dörren och lät mig gå in. Jag gick in och satte mig på en säng som stod där. Dom stängde dörren och låste. Fyfan vad Emma skulle få betala för de här. Så jävla mycket! 

Emmas perspektiv... Två dagar har gått och på tisdag är de rättegång. Jag, mamma, pappa, Jonna, Klara och Julia ska resa till Englnad på Måndag. Jag vet inte om jag kommer kunna säga allt. Jag vet inte ens om jag kommer kunna öppna käften. 

Emma, kom ner hit! ropade pappa. O-okej. Jag la ifrån mig mina böcker och gick ner för trappan och gick in till vardagsrummet. Sätt dig. Okej. Emma, du berättade inte att ni skulle på fest! N-nej men jag- varför gjorde du de inte? För ni skulle inte låta mig åka då. Emma, fattar du inte att supa och sånt leder bara till problem. Ska ni säga. Ni dricker ju på helgerna inte konstigt att du blir så jävla butter! Jag är vuxen du är 14 år, de är en stor skillnad! De är väl fan ingen stor skillnad! Jag var inte ens full, jag kände ingenting! De spelar ingen roll, du fick alkohol i dig och du är bra 14, de kanske var därför allt blev som de blev. Mamma och jag litade på dig! Men jag visste ju vad jag gjorde! Jag minns allt! Emma förstår du   inte vad som kan hända med dig om man börjar med sånt här när man är så ung som du är! Men jag gjorde de bara en gång och tror ni att jag kommer göra de igen eller? Nej inte nu men hade inte Zayn våldtagit dig hade du fortsatt! 

Jag började gråta och sprang upp på mitt rum. Emma! Emma! Vi måste försöka reda ut den här!

Håll käften, jag tänker fan inte reda ut något med er! Allt är mitt fel så fort jag gör nått! Skrek jag och smällde igen dörren. Jag la mig i sängen och tårarna rann ner som ett vattenfall. Allting är upp och ner, mamma och pappa skyller bara på mig. Zayn sitter i förhör säkert och jag-jag vet inte vad jag ska göra... 

Jag tror inte jag orkar mer...

8 röster och 4 kommentarer till nästa kapitel. Puss <3

Jag våldtog en 14- åringWhere stories live. Discover now