kapitel 9

6.4K 78 5
                                    

Jag satt hemma i soffan och hade Nelly i mitt knä. Hon hade huvudet mot min arm och sög på tummen och kollade på film. Då plötsligt började hon dra sig mot mina chips som var på bordet men jag drog tillbaka henne. Hon kämade emot och började gnälla. Jag förstod att hon var hungrig. Jag satte henne i soffan och gick ut i köket och gjorde välling. Efter ungefär 3 minuter gick jag tillbaka och satte henne i mitt knä och satte nappflaskan mot hennes mun. 

Hon drack upp nästan hela. Jag ställde den på bordet och satte henne i soffan och hon började krypa runt. Då öppnades dörren och in kom mamma med en kille. Jag tog tag i Nelly och höll om henne hårt. Jag kollade på klockan och såg att den var halv 10. Shit Nelly skulle ju vara i säng för länge sen. Jag skulle precis gå ut från vardagsrummet när dom kom in. 

-Hej Emma är du hemma?

-Jag brukar alltid vara hemma mamma!

-Jaha.

Då gick killen fram till mig och sträckte fram sin hand. 

-Hej, jag är Henrik.

-Hej. 

Nelly gömde sitt huvud i min hals. Jag kramade om henne hårt. 

-Jaså, en liten flicka?

-mm

-Ja de är mitt barnbarn. Sa mamma bakom oss. 

-Jaha, får man hålla?

-Nej hon ska sova. Sa jag och gick upp för trappan och in på mitt rum. 

Jag satte henne i hennes lilla säng. Jag hade en extra säng inne hos mig. Jag köpte en för jag ville inte att hon skulle sova ensam när mamma kommer hem med killar. Jag gick och hämtade hennes pyjamas. De var som en liten Body. Den var rosa och hade en luva med små öron. Jag la ner henne i sängen och drog täcket över henne. Jag tog hennes napp och la den i hennes mun. Då började hennes ögon bli tyngre och tyngre och hon somnade. Jag kysste henne på kinden och gick till min säng och tog upp min dator och kollade Facebook. De var många som var inne, en av dom var Julia. 

Julia- Hej :)

Jag- Hej :)

Julia- Hur mår du? :)

Jag- Jag är okej, de funkar bra här... :)

Julia- Skönt att höra :) Hur mår Nelly då?

Jag- Hon mår bra, hon sover nu :)

Julia- Vad gulligt. Är hon lik Zayn? :)

Den frågan ville jag inte svara på.

Julia- Hallå, Emma??

Jag- Jag måste sluta nu...

Julia- Förlåt jag menade inte att göra dig ledsen, ville bara veta om hon var lik sin pappa.

Jag- De är okej men jag måste gå nu, hejdå :)

Julia- Okej, hejdå :)

Jag loggade ut och slog igen datorn och la ner den på golvet. Jag gick till badrummet och borstade mina tänder och gick tillbaka till min säng. Jag bytte om till min pyjamas och la mig ner i sängen. Men jag gick upp igen och gick till dörren och låste den. När mamma hade killar här brukar jag låsa. Vem vet vad sånna peddofiler kan göra och jag vill inte att dom kommer nära Nelly. Jag gick tillbaka till sängen och la mig ner igen och somnade. 

Jag vaknade upp av ljud från mammas rum. Tunga andetag och små skrik. De här var bara så äckligt. Jag la kudden över huvudet men de hjälpte inte. 

-Åh!

Jag tittade på klockan den var halv 1. Alla dom där ljuden fick mig att tänka tillbaka på natten då Zayn våldtog mig. När han slog mig, när han knullade mig. Jag kände hur tårarna hotade med att falla ner. Då hörde jag hur Nelly började gråta. Jag gick upp från sängen och gick till Nelly och lyfte upp henne och kramade om henne.

-Så gumman de är okej. Gråt inte. 

Jag kysste henne på kinden och tårkade bort hennes tårar. Jag gick till min säng och satte mig och hade henne i min famn och vaggade henne till söms. Jag la tillbaka henne i sängen och gick till min säng och försökte somna om. 

( en vecka senare ) Imorgon fyller Nelly 1 år och jag köper presenter till henne och mamma är barnvakt.  Jag känner att jag inte litar på mamma hundra procent men jag har inget val. Jag känner ingen annan. Jag kan ju liksom inte ta hit Jonna, Klara eller Julia bara för att vakta henne i tre timmar. Jag köpte ett nytt gossedjur, en docka, ett pussel och en klänning. Jag betalde allt och åkte hem. 

När jag kom hem kom Nelly krypandes till mig.

-Mammi! 

-Hej gumman.

-Jag la ner kassarna och lyfte upp henne. Jag pussade henne på kinden och gick in med henne i köket. Mamma satt och läste tidning. 

-Varför håller du inte koll på henne mamma? 

-Jag kollar henne ju.

-Jasså, varför sitter du fastklistrad i tidningen då?

-Får man inte läsa. 

-Mamma hon är jätte liten du får inte släppa henne ur sikte när hon är i köket! 

-De gjorde jag inte!

-Tur för dig!

Jag gick till mitt rum med Nelly och tog kassarna. Jag satte henne på sängen och gick till garderoben och la in kassarna. Jag gick ner igen och gick in i köket med Nelly. 

-Jag åker till jobbet nu. 

-Gör de så blir de lite lugnt här. Mumlade jag.

-Vad sa du?

-Inget! 

-De hoppas jag.

-Mamma varför kan du inte undvika att gå till krogen och supa dig full?

-Jag super mig inte full! 

-Jo de gör du! Sen kommer du alltid hem med en kille!

-Håll käften!

-Fan de går ju inte att bo med dig!

-Men gör inte de då!

-Nej okej, Nelly vi ska flytta ut. 

-Men ge dig Emma! 

-Varför? de är ju fan du som måse tänka dig för! 

-Vad snackar du om?

-Ända sen du och pappa skiljde er har du betett dig konstigt! Fattar du inte hur orolig jag är för Nelly att dom där jävla gubbarna ska ta henne eller skada henne!

Hon stod bara stilla sedan tog hon sin väska och gick ut genom dörren. Gud den människan. 

Hoppas ni gillade de... Puss <3

Jag våldtog en 14- åringWhere stories live. Discover now