Cubul

369 21 0
                                    

Daniel nu stia unde se afla cubul.Nu avea nici o idee.Nici macar nu stia exact ce este.Stia doar ca trebuie sa îl gaseasca cat mai repede.

Imtre timp Jess era alarmata de lipsa acestuia.Cei trei îl cautara prin imprejurimi,dar Daniel nici nu lasase macar o urma.

-Unde s-ar fi putut duce?,intreba Jess schitand un gest de ingrijorare pe fata.Era destul de speriata.Daca Daniel patise ceva?

-S-a dus dupa cub,raspunse Peter

-De unde stii?

-Pot sa simt.Nu stiu cum,dar pot sa simt.

-Ok.Ce este mai exact acest cub?

-Este singurul lucru mai puternic decat unirea planetelor.In el este depozitata forta a o mie de demoni.Cine îl are,poate sa controleze lumea...ori poate fi ucis.

-Ucis?!Cum?!

-Daca...cel care il deschide nu este destul de puternic...il poate omorî

Jess era ingrijorata pana atunci,iar acum ca stia despre ce poate face cubul...era si mai ingrijorata.

-Tot nu inteleg.Daniel nu poate face vraji ca si tine sau Jess.Cum de e vrajitor?,intreba Lily

-Pt ca Daniel nu credea in puterea magiei.Si inca nu crede.Exista o singura regula a vrajitorilor.Acestia trebuie sa creada in magie.

-Si unde e cubul?

-In valea mortii.Daniel stie unde e cubul pt ca îl simte.Si e in mare pericol.Katherine a evadat aseara si e in drum spre el.

-Atunci trebuie sa il gasim pe Daniel.

Acestia plecara.Daniel isi continua de drum.Tot nu credea ca el poate fi vrajitor...sau ca poate face vraji.

Se afla la intrarea in Valea Mortii.Arunca un ochi peste toata valea,care era in mare parte acoperita de cadavre.Deabia aveai loc sa treci.Isi croi drum printre morti.

Intrand vazu intr-un deal o usa uriasa.Pe usa scria "Mia Ermo Catona".Nu stia ce inseamna,dar presupunea ca este o incantatie a vrajitorilor.

Se apropie de usa.Pe usa era desenat un model de mana.Daniel isi pise mana pe model.Usa se deschise.Era o pestera intunecata,dar peste tot erau numai comori.Aur,argint..orice si-ar putea dori cineva vreodata.

Jess in schimb era atat de ingrijorata.Cei trei s-au putut teleporta pana la intrarea in vale.Nu puteau folosi teleportarea mai mult.La intrare era afisat un anunt.

"CINE INTRA AICI VA MURI PRECIS"

Dragoste de vrajitoareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum