Bestia

329 24 3
                                    

Jess,Peter si Lily intrara in vale.La fel ca Daniel,deabia au putut pasi printre mormanele de cadavre.Pana la urma...se numeste Valea Mortii,la ce te-ai putea astepta?Intrara pe usa uriasa,prin care a intrat si Daniel.Fratele sau,Peter isi datu seama ca acesta era prin apropiere.

-O,vrajitoare-o!Uite ce am gasit pe drum!,spuse o voce inspaimantatoare.Era Katherine,regina vampir,adica vechea regina.Cine era cu ea?Daniel.Nu de buna voie,desigur,acesta era tinut de la spate de Katherine.Coltii ei erau aproape de gatul baiatului.

Jess stia ca daca incearca ceva,Katherine il va musca si il va transforma intr-un vampir.Este o pedeapsa prea cruda pt Daniel.Ar insemna sa-si petreaca eternitatea sugand sange,in intuneric,pierzandu-si toti oamenii pe care i-a iubit.

Jess stia cum e sa pierzi cei mai importanti oameni din viata ta,nu doarea ca Daniel sa pateasca la fel,el nu o merita.Daca i se intampla ceva,totul ar fi fost din vina ei.

-Ce vrei?,intreba Jess

-Ce am vrut mereu...putere.Chiar crezi ca vroiam puterea planetelor degeaba?Cu  ea as fi putut deschide singura cubul,iar daca nu ma opreai tu..nimic din toate astea nu s-ar fi intamplat.Acum..dragul meu baiat...deschide cubul.

Daniel se apropie de cub,il lua in mana,dar..nimic.Acesta nu credea ca este vrajitor.Nu ar fi putut deschide cubul nici daca ar fi vrut...el..nu credea in puterea magiei.Magia a fost cea care i-a distrus familia,cea care i-a omorat mama,cea care i-a transformat tatal intr-un crminal,si cea care i-a rapit fratele.

-Poate tu nu poti..dar fratele tau poate.,spuse Katherine spre Peter.Acesta era obligat sa o asculte,altfel ea l-ar fi omorat pe Daniel.Peter se apropie si el de cub...o putere mistica îl inconjura.Ochii lui albastrii inchis se facura deschisi.Fiecare vrajitor are o culoare aparte,iar a lui era albastrul deschis.

Deodata  se auzi o explozie ce îl trimi-se pe Peter pana in peretele pesterii unde se aflau.Pestera era plina de aur si bijuterii,dar dar fiecare bogatie are pretul ei.Cu totii stiau asta,mai putin Lily,care lua un diamant la intrarea in pestera.

Pestera se prabusea,dar nu numai datorita diamantului,ci si a bestiei ce fu deslantuita.Un dragon de gheata.Singura fiinta ce se credea moarta chiar si de vrajitori.

Dragoste de vrajitoareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum