Promise me

575 18 18
                                    

"Promite-mi ca imi vei scrie." au fost ultimele cuvinte pe care i le-am spus lui Gabriel , inainte ca partea intunecata si rasaritul sa ne desparta.
Jack , conducatorul regatului intunecat a decis ca fac parte dintre ei.. Doar pentru ca am puteri supranaturale , nu inseamna ca trebuie sa le folosesc impotriva binelui.
Am fost despartita de cealalta parte a orasului , de care defapt apartineam , iar acum ma aflu intr-o camera mica , putin mobilata si cu un geam cu gratii de fier.
Ma ridic incet din patul aflat intr-un colt al camerei , si ma duc la dulap. Inauntru se afla doar rochii vii colorate , cateva perechi de pantofi , asa ca prefer sa raman cu hainele mele zdrentuite.
Pe biroul din fata geamului se afla o tava cu mancare , de care nu intraznesc sa ma ating deloc. M-am asezat pe scaunul din fata biroului , apoi am inceput sa scotocesc printr-un sertat. Am dat doar de un caiet si cateva pixuri , care erau singura mea salvare.
Am inceput sa ii scriu lui Gabriel ca sunt bine , chiar daca stiam ca nu o sa ii pot trimite scrisoarea.
Un ciocanit mi-a intrerupt gandurile. M-am indreptat spre usa , apoi am deschis-o.
"Stingerea , domnisoara Black." mi-a spus un barbat putin mai inalt decat mine , imbracat in haine militaresti.
L-am rugat de multe ori pe Chester , paznicul meu , sa-i trimita scrisoarea lui Gabriel , iar el a fost de acord ca in fiecare seara sa trimita cate una.

Promise me I // TerminatăWhere stories live. Discover now