2. G

120 8 7
                                    

Recunosc , m-am mirat cand l-am vazut pe Chester furisandu-se in cladirea noastra. Era cat pe ce sa il prinda paznicii cand a intrat in camera.

Si mie mi-a promis ca in fiecare seara iti va aduce cate o scrisoare din partea mea. Trebuie sa ii multumesc mult.

Lasand lucrurile astea la oparte... Echipa noastra planuieste un atac asupra regatului intunecat, pentru a te recupera si pentru a recastiga lupta.

Mi-e tare dor de tine. Aseara...nu am putut dormi, si ti-am scris si eu asta. Am derulat caseta prafuita in mintea mea si inca nu imi vine sa cred ca ne cunoastem din copilarie. Daca stau bine sa ma gandesc, nu am fost despartiti niciodata. Niciunul dintre noi nu a plecat din vietile noastre. Ne-am promis iubire si loialitate vesnica.

Daca tot ai pomenit de mancare, sa stii ca mi-e dor sa facem briose impreuna. Mi-e dor de soaptele tale. Mi-e dor de parfumul hainelor tale. Mi-e dor de ochii tai caprui.

Mi-e dor de tine.

Si lacrimile mele vor spala si ultima pana din trecut. Dar tu vei fi acolo sa imi amintesti, cum ne tineam de mana, cum a fost primul nostru sarut.. Un sarut in ploaie.

Promit, promit, promit, ca o sa te scot de acolo. Cat de repede pot.. Promite-mi ca nu vei evada de acolo. Vei aduce si mai multe probleme. Doar asteapta-ma..

                  Te iubesc!

                        Cu drag,

                                 Gabriel

Promise me I // TerminatăWhere stories live. Discover now