Hoofdstuk 1

3.3K 143 20
                                    

Wiehoe ik kon gewoon niet wachten om met dit boek te beginnen daarom alvast het eerste hoofdstukje voor de rest start ik 30 Juli met dit boek. Enjoy

Pov Autumn

'Kan die wekker nooit een keer ophouden.' roep ik en leg mijn hoofd onder mijn kussen. Na een lange tijd stap ik eindelijk uit mijn bed. Ik loop naar de badkamer en kijk in de spiegel. Wauw ik lijk net op een zombie. Ik pak mijn make-up en doe het op. Stukken beter. Ik lach even bij die gedachte. Ik trek mijn kleren aan die bestaan uit een kort broekje en een shirtje waarop pizza is bæ staat.

Ik loop naar beneden waar ik mijn bloed irritante broer tegen kom. 'Waag het niet om een opmerking te maken want ik doe je wat.' zeg ik boos en loop verder naar de keuken. Ik pak een appel en begin hem op te eten. Als ik hem op heb, pak ik mijn tas en trek mijn schoenen aan. Ik loop naar de garage waar ik mijn fiets pak.

'Hey Shawn.' roep ik blij als ik hem zie staan. 'Hey Tum hoe is het?' vraagt hij. 'Gaat wel. Leuk weekend gehad?' vraag ik. 'Kan niet beter.' mompelt hij. 'Shawn dat klonk nogal sarcastisch.' zeg ik. 'Nee is niks.' zegt hij en springt op zijn fiets. Ik moet snel trappen om hem weer bij te zijn. 'Shawn doe nou niet zo.' roep ik naar hem. 'Autumn je begrijpt het niet.' hoor ik hem mompelen. 'Ik ben je beste vriendin je kan mij alles vertellen.' zeg ik. 'Laat nou maar.' zegt hij boos en trapt door. Na ja wat raar.

Als we op school zijn, zet ik mijn fiets in het hok en loop naar binnen. Ik loop naar Lily. Ze is eigenlijk mijn enige vriendin maar wel mijn beste vriendin. 'Hey.' zegt ze. 'Hey.' zucht ik. 'Wat is er?' 'Daar heb je Cameron en zijn groep.' zucht ik. Cameron en zijn groep treiteren me al maanden.

'Hij heeft ons gezien.' mompelt Lily. Hij heeft ons inderdaad gezien en komt op ons af lopen. 'Ey bitch.' roept hij. Ik negeer hem een draai me om. 'Ey ik zei wat.' roept hij en trekt aan mijn staart. 'Laat me gewoon met rust Cameron.' mompel ik. 'Ik krijg jou nog wel.' zegt hij. Ik voel een tik tegen mijn achter hoofd en daarna loopt hij weg.

'Echt een eikel.' mompelt ze. Ik knik en loop naar het lokaal. Ik loop het lokaal in. 'Kan ik hier zitten of begrijp ik dat soms niet.' zeg ik bot. 'Ja je kan daar zitten.' mompelt hij. 'Waarom doe je zo Shawn?' vraag ik. Hij negeert me gewoon. 'Dan niet.' zeg ik zacht en pak mijn spullen. Ik ga naast Lily zitten. De rest van de les ben ik een beetje afwezig.

Zodra de bel gaat, ben ik weg. 'Hey Tum wacht nou even.' roept Lily. 'Sorry ik wou gewoon even weg.' mompel ik. We lopen samen naar de volgende les.

In de pauze zoeken Lily en ik een tafeltje. We zitten altijd met z'n drieën normaal zit Shawn er ook bij maar zo te zien vandaag niet. 'Vanmiddag shoppen?' vraagt Lily waardoor ik uit mijn gedachte word gehaald. 'Ja leuk.' zeg ik. Opeens gooit Shawn zijn dienblad naast me op de tafel. 'Jezus wat heb jij vandaag.' roep ik boos. 'Sorry ik zit gewoon niet lekker in mijn vel.' zegt hij. 'Het is al goed Shawn. We zijn er voor je en we houden van je.' zegt Lily. 'Ik hou ook van jullie meiden.' zegt hij en legt even zijn hand over die van mij. 'Het spijt me.' fluistert hij. 'Het is al goed daar zijn vrienden voor.' zeg ik.

Het eerste hoofdstuk wat vinden jullie er van? Hoop dat jullie het leuk vinden.

Later in het verhaal komen
DunyaJemaa aka Dunya
                         &
Shxwnsbeauty aka Nivien

XxAyella❤️

Goodbye my friend ft Shawn Mendes (voltooid)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora