Hoofdstuk 11

1.9K 117 28
                                    

Pov Autmn

Er komen 3 kletsende meiden binnen. 'Hoi ik ben Yoshi.' zegt het eerste meisje. 'Hey leuk dat jullie onze kamergenoten zijn. Ik ben Lily.' zegt Lily. 'Ja leuk. Ik ben Dunya.' zegt het meisje met lange zwarte haren. 'Ik ben Nivien.' zegt het laatste meisje. 'Hey mijn naam is Autumn.' zeg ik. 'Hebben jullie al een kamer gekozen?' vraagt Yoshi. 'Ja er zijn intotaal 2 kamer. Eentje waar je met z'n drieën slaapt en eentje met z'n tweeën.' zegt Lily. 'Oja heb ik al gekozen? Misschien wil ik wel met Yoshi op een kamer slapen.' lach ik. 'Mij maakt het niet uit waar ik slaap als ik maar een bed heb.' zegt het meisje dat volgens mij Nivien heet.

We schieten in de lach. 'Zullen we elkaar beter leren kennen door vragen te stellen?' vraagt Dunya. 'Ik vind het goed.' zeg ik. De meiden brengen eerst hun spullen naar de kamer. 'Meiden helaas hebben we nog geen boodschappen gedaan want we zijn er pas net. Dus we hebben geen drinken.' zegt Lily. 'Geeft niet.' zegt Nivien. Ik ga op de grote bank zitten. Lily en Nivien gaan op de kleine bank tegen over me zitten en Yoshi en Dunya komen naast mij zitten.

'We kunnen iets over ons zelf vertellen. Als je een vraag hebt kan je die altijd stellen.' zegt Yoshi. 'Ik begin wel.' zegt Dunya. 'Nou ik ben 17 jaar. Mijn hobby is zingen en ik kom dus een zang opleiding volgen.' zegt ze. 'Ik ben Lily, ik ben 18 jaar jong, mijn hobby's zijn hockeyen en dansen en ik kom hier om een dansopleiding te doen.' zegt Lily.

'Ik ben Yoshi. Ik ben 18, mijn hobby is bezig zijn met make-up en ik kom hier een make-up en grime opleiding doen.' 'Ik ben Nivien maar dat wisten jullie al, ik ben 17 jaar, mijn hobby is slapen en net als Dunya zingen en ik kom hier dan ook een zang opleiding doen.' zegt Nivien. 'Serieus slapen?' vraagt Lily lachend. Nivien knikt lachend haar hoofd. 'Nu jij Autumn.' zegt Dunya.

'Serieus niks van mij interesseert jullie.' zeg ik. 'Ja wel vertel nou maar gewoon.' zegt Yoshi. 'Nou oke ik ben Autumn, ik ben 18 jaar oud, mijn hobby is net als Lily dansen dus ik doe een dansopleiding.' zeg ik. 'Dunya en Nivien willen jullie mee boodschappen doen?' vraagt Lily. Ze knikken te gelijk. Ze staan op en lopen de kamer uit.

'Ik ga alvast spullen uitpakken.' zeg ik en sta op. 'Goed idee ik ook.' zegt ze. We lopen richting de slaapkamers. Ik loop de mijne in en begin uit te pakken. Als eerste leg ik mijn kleren in de kast. Natuurlijk neem ik de grootste kast. Heeft Lily maar pech. Als tweede pak ik een doos uit met allerlei foto's en spullen van mijn familie.

Ik stop even als ik een bekende foto zie. Ik slik even en haal hem uit de doos. Ik voel hoe de tranen over mijn wangen beginnen te stromen. Een snik vult de kamer. 'Autumn gaat het wel?' vraagt Yoshi die zojuist de kamer binnen kwam lopen. Ik schud mijn hoofd. 'Wie is dat?' vraagt ze. 'Dat is een jongen die me veel pijn heeft gedaan.' zeg ik en snik een keer. Ik draai de foto om.

'Never say goodbye.' staat er op de achterkant. Ik zeg het wel. Ik wil zeggen goodbye my friend.

Shxwnsbeauty , Babyboomendess en DunyaJemaa zitten er nu ook in partyy🎉🎉

XxAyella❤️

Goodbye my friend ft Shawn Mendes (voltooid)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora