Hoofdstuk 21

1.8K 103 25
                                    

Pov Autumn

Ik stop de overige boeken in mijn kluisje en doe hem dan dicht. Jup het weekend is voorbij en school is weer begonnen. Gezellig weer. Ik zucht als ik de bel hoor. Met tegenzin loop ik naar het klaslokaal. Ik zie dat er nog een plekje vrij is naast Jason. Ik loop er heen en ga zitten. 'Hey sunshine.' zegt hij lief. Ik glimlach even.

Na de les, wacht ik op Lily. 'Hey.' zegt ze en geeft me een knuffel. 'Ik heb slecht nieuws.' zegt ze na een tijdje. 'Nou?' vraag ik nieuwsgierig. 'Autumn je gaat echt niet blij zijn.' zegt ze en bijt op haar lip. 'Lil vertel het nou maar.' zeg ik een beetje ongeduldig. 'Shawn komt op de campus.' zegt ze snel. 'Wat?' roep ik. 'Ik weet het al sinds zaterdag maar ik wou je weekend niet nog vreselijker maken.' zegt ze. 'Maakt niet uit maar als Shawn echt van me hield zou hij weg blijven.' zeg ik zacht.

'Oh Lily wat moeten we toch doen?' snik ik zachtjes. 'Geen idee Tum.' zegt ze en geeft me een knuffel. 'Iedereen verdient een tweede kans.' zegt ze. 'Maar ik weet niet of hij die verdient.' zeg ik. 'Laten we er goed over na denken.' zegt Lily en ze loopt naar de volgende les.

*skip rest van de schooldag*

Vermoeid zet ik mijn tas op de tafel. 'Hey.' Ik schrik en struikel over mijn eigen voeten. Ik val met een klap op de grond. 'Jezus je liet me schrikken.' zeg ik terwijl ik weer op probeer te staan. 'Dunya liet me erin.' zegt hij en wijst naar Dunya achter hem. Als hij zich weer om draait, houdt Dunya een briefje omhoog. Ik begin te lachen als ik lees wat erop staat. 'Is er wat?' vraagt Jason lachend en hij kijk naar Dunya die natuurlijk het briefje al weg had gestopt.

'Ik zal jullie alleen laten.' zegt ze en loopt giechelend weg. 'Zo wat gaan we doen?' vraag ik. 'We kunnen een filn kijken?' stelt hij voor. 'Dat hadden we afgelopen weekend ook al gedaan. Zullen we anders iets gaan drinken in de stad?' stel ik voor. 'Klinkt goed.' zegt hij en staat op. Jason pakt mijn hand en samen lopen we weg. Ik kijk nog even naar Dunya en geef haar een knipoog. Ze begint te lachen en schudt haar hoofd.

Niet veel later zitten we op een terrasje met wat te drinken. 'Ik krijg vanavond een nieuwe kamer genoot.' zegt Jason. 'Gezellig. Hoe heet hij?' vraag ik. 'Ene Shawn, Shawn Mendes.'

Goodbye my friend ft Shawn Mendes (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu