Vânătorul de iluzii

135 11 6
                                    

Salut tuturor, am revenit după ceva timp cu o noua recenzie.

Cartea se numește ,,vânzătorul de iluzii,, este încadrată la secțiunea,, ficțiune" iar acesta carte spune povestea unor persoane care hotărăsc să isi i-a viața și și-o trăiască în propriile mâini.

Cartea începe cu acțiunea din camera de hotel, unde este relatată de personajul principal feminin. Acesta își spune povestea de viață prin lacrimi , acele cuvinte nespuse , aceea durere pe care ea o revarsă prin lacrimi. Acolo este încurajată si susținută de Amadeo, personajul principal masculin care este mai bine descris în capitolul următor, acolo îi este conturat portretul, fizionomia, caracterul, totul. Însă în capitolul întâi el este un sprijin pentru Eleonora, ii spune să nu plângă pentru viața pe care a lăsat-o in urma ci să se gândească la viitor.

Capitolul doi ,îl prezintă pe Amadeo după cum am spus mai sus, el este aceea persoană care știe ce vrea de la viață.

Cartea, urmează firul narativ al povestii de viață a Eleonorei, după moartea mamei ei, a pierdut totul, tot ce însemna trăit decent. După moartea mamei ei, un anumit domn Felix Lopez, ii da viață peste cap si i-o face un coșmar.

Eleonora îl întâlnește pe Amadeo intr-o zi când încerca să-i fure ceasul de aur din buzunar, acesta o prinde si o trage pe o străduță lăturalnică unde îi oferă ceasul în schimbul unei întâlniri la un restaurant seara următoare.

Ce se va întâmpla atunci când îl va întâlni la restaurant?
Ce se va întâmpla atunci când în poveste vor apărea personaje noi?
Ce se va întâmpla atunci când Felix începe să se amestece si mai mult în viața Eleonorei?
Și cine este de fapt acest Amadeo? Va fi iubirea Eleonorei sau iluzionistul?

Ei, povestea este scrisa din pură imaginație după cum mi-a spus chiar autoarea, tema dar și titlul sunt fictive la fel ca si personajele.

Autoarei din seara asta îi place să deseneze,cante,scrie, să se plimbe. Este o fire sociabila si interesată. Este zodia taur, nu crede in horoscop,dar este si o persoană misterioasa care mi-a pus o întrebare căruia încă nu i-am găsit răspuns.

Cartea este una plină de mister, dacă la începutul cărții povestea este relatată la câteva luni sau chiar ani după întâmplările trăite de Eleonora , după prima jumătate a capitolului doi, firul poveștii se mută în plină actiune, unde viața Eleonorei este dată peste cap de Amadeo,acel om misterios!

Pot spune cu mâna pe inimă că, această carte este la fel de misterioasa precum autoarea ei!

Okey, oameni buni, am terminat azi oficial capitolul cu înscrierea la facultate. Așa că voi reveni treptat cu noi recenzii în fiecare seară sau odata la două seri.
Sper ca nu sunteți prea supărați pe mine, promit că mă voi revanșa!
Mulțumesc totodată pentru vizualizări si voturi!
Va pup! 😘😍💞♥

RecenziiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum