Viață de vis- vol.1

126 11 3
                                    

Heiii dragilor, azi va voi prezenta una din cele mai frumoase si actuale cărți de pe wattpad.

Cartea este scrisă de către o autoare care avea de mult idea în cap, de pe vremea când era adolescenta, numai că acum i-a mai adăugat anumite aspecte.
Autoarea este un om simplu, căruia nu-i place lauda de sine, ea s-a implicat emoțional în fiecare capitol , unele capitole sunt pline de emoția pe care o trăia autoarea în aceea vreme.
Autoarea noastră are multe pasiuni, ii place trupa Maroon 5, filmul Fifty shades of Grey, desigur mi-a spus că , ea nu ar fii in stare sa scrie aseamea scene. A cochetat mult timp cu scrisul,dar în luna ianuarie a acestui an, a fost încurajată de Corina Cindea să-și publice cartea. Ei, din punctul meu de vedere, a fost cel mai bun sfat primit pe latura acesta, a scrierii.
Intr-un singur cuvânt, autoarea noastră este un om simplu! Deja mi-a intrat in suflet prin felul ei de a fi!

Cartea se axeaza cel putin in primele capitole pe povestea de viata a Monicai, o tanara sarmanta care lucreaza la un magazin de haine si care isi traieste viata impreuna cu fiul ei, dupa divortul de fostul ei sot,  Daniel.Era manager la firma unde lucra si începuse să se perinde pe la tot felul de petreceri unde era multă lume bună, însă nu era însoțit de Monica , soția lui. Ceea ce a dus la divorțul celor doi nu a fost cauzat numai de aceste ieșiri ale lui Daniel,dar si ,, îndepărtarea" Monicai pentru câteva luni,de familie, depărtate datorata de faptul că mama ei suferise o dislocare de sold în urma unei căzături pe gheata. În aceste luni, Daniel începe să o însele pe Monica, unul dintre motivele divorțul.

La un an după divorț, Aiden, fiul lor era în custodia Monicai, Daniel având dreptul la câte două weekend-uri pe lună împreună cu fiul lui.

Cândva Monica află că, trebuie să părăsească apartamentul în care locuia cu chirie, ia legătura cu prietena ei, Tesa.
Tesa, era angajată la forțele de muncă, acesta îi găsește un loc de muncă ca administrator la o casă, Monica terminând o facultate în domeniu.

Acesta acceptă să se ducă la interviu. Familia Anderson, cea mai rafnită familie din oraș, caută un administrator pentru casa, mama lui Chad vrea să se mute înapoi în casă ei, si vrea să lase pe cineva de încredere în locul ei.

Chad, patronul celei mai mari firme, un bad boy, are o iubită imatura si fibroasă , cu care stă doar pentru că tatăl ei îi este un extraordinar partener de afaceri.

La interviu, Chad si mama lui îi acordă postul Monicai, ii oferă și casa pentru oaspeți pentru a se muta in ea împreună cu fiul ei. Chad are si el un fiu, pe Andrew.

Ce se întâmplă atunci când cei doi încep să aibă sentimente unul pentru celălalt?
Ce se întâmplă când Monica se îndrăgostește de un om dintr-o clasă socială pe care ea o disprețuiește?
Ce se întâmplă atunci când foști lor parteneri de implică?
Ce s-a întâmplat cu soția lui Chad?
Vor avea cei doi o viață de vis sau visul se va încheia mult prea repede?

Toate aceste lucruri le veți afla pe parcursul cărtii!

De ce mi-a plăcut acesta carte? Sinceră să fiu, a avut acel ceva care m-a atras încă din titlu . Titlu, spune ceva, ceva la care visăm cu toții : o viață de vis!
Dar întrebarea vine acum, ce facem noi ca sa avem această viață?
Monica este un exemplu, faptul ca a trecut peste divorț și a ajuns în casă celui mai rafnit om de afaceri din oraș, nu a făcut-o să-și schimbe caracterul si comportamentul, ci ea a rămas aceeași femeie care își câștigă pâinea muncind. Faptul că ea va avea sau nu o viață de vis, este rezultatul muncii si modestiei ei.
Acesta carte ne învață ceva, nimic bun nu vine în viața fără muncă . Datorită muncii noastre vom avea o viață de vis!

Nu uitați , niciodată nu faceți ceva ce nu va reprezintă și nu va place, nu veți da tot ceea ce puteți . Faceți ce va reprezintă și va place , așa veți avea o viață de vis! Noi suntem proprii nostri stăpâni , ne putem îndeplini orice vise! Nu există nu pot, există doar nu vreau!

RecenziiWhere stories live. Discover now