Hem arkadas, hem kardeş...

113 28 17
                                    

~BÖLÜM 1~

Medya Lara ve nur

Hava çok sıcaktı. Üstümde siyah şortum ve beyaz salaş t-shirt vardı. Yani utanmasam soyunacak dereceye geldim.bir an yapmak istesem bu fikrin saçma olduğu da aklımdan geçmedi değil.

Özlüyorum...

Kimi mi?

Lise'nin sonlarında bana sırılsıklam aşık ve bi okadar ona sırılsıklam aşık biriydim. Tabi zengin ve asil, soylu ailenin kızı olduğum için, kendim gibi zengin ve asil bir ailenin oğluyla evlenecek misim!!

Annem her ne kadar benim mutluluğumu istedigi için karışmasada,babam Yekta ile olan ilişkinizi sırf fakir diye bitirdi.

Geçen sene Yekta birdenbire ortadan kayboldu.Burslu olduğu için babamın okuldan attırması zor olmadı. Onu tanımak bile istemedi. Bir kere olsun karşısına alıp konuşma gereği bile duymadı.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Eve gitmeme 5 dakika kalmıştı. O eve gitmeyi istemiyorum. Oraya her gittiğimde aklıma yekta geliyor. Beni okul çıkışlarında hep eve bırakırdı.düşüncelere daldığım anda birinin beni takip ettiğini farkettim.
"Ah baba! Kızın artık 20 yaşında. Anlamayacagımı mi zannettin." Diye söylendim kendi kendime.sonunda evimizin bahçesine girdim.

2-3 kez kapıyı çaldım. Ama kimse açmadı."off tabi ya nadide sultan ve ayşe bugün pazar olduğu için izinliydi." Dedim elimle başıma
Vurarak. Aklıma kapımızın hemen yanında sıralı saksıların orada acil bişey olduğu zaman kullanacagimız anahtar saklamıştık. Hemen gidip anahtarı aldım. Kapıyı açtım ve söylenmeye başladım."off hava neden bu kadar sıcak olur ki anlamıyorum." Mızmızlandım.

Büyük salonun olduğu tarafa yöneldim. Annemle babamın tartıştığını duyunca ilerleyip kapının önünde durdum.

"Selin 1 sene oldu. Artık yeter ben Lara'ya herşeyi anlatıcam."dedi. Babam benimle hangi konuda konuşacaktı ki?
annem "Cevdet kızımız 1 sene de ne hale geldi. Hala daha aynı şimdi soyleyemeyiz."dedi. Annem ne kadar direnidiyse babam nuh dedi peygamber demedi. Konu benim ama benim hiçbirşeyden haberin yok. Ben konu hakkında düşünürken onlar devam ettiler.

babamın"Sen ne söylersen söyle bu evlilik şart!" Demesiyle
"N...Ne anlamadım? " diye kısık bir çığlık attım. Galiba sesimi duymuşlardı bana doğru yükselen topuk sesi donmama neden olsa da hemen harekete geçtim ve "koş Lara koş tabana kuvvet!" Dedim ve bir çırpıda kendimi dışarı attım.

"Allah'ım yalvarıyorum ne olur annem beni görmüş olmasin ne olur Allah'ım" diyerek dua etmeye başladım. Biraz soluklanayım derken başımı sag tarafa çevirdim. "Yeni birileri yeni arkadaşlar!!" Dedim mutlu şekilde yanınızdaki eve birileri taşınıyordu.

Kapıyı çaldım. Bu sefer açan annemdı. "Hoşgeldin kızım"dedi sevecen sesiyle. "Hoşbuldum Annecim."dedim ve yanağına koskocaman bir öpücük kondurdum. Çünkü az önce babama karşı beni korumuştu.

"Anne ben çok yorgunum. Odama cikiyorum. Bir sorun olursa seslen " dedim ve odama çıktım.

Yattığıma uzandım. Nasıl olurdu babam bana yani kızına bunu nasıl yapardı.nasıl tanımadığım biriyle evlendirmeye çalıştırır? Anlamıyorum.

Aradan 20 dakika ya geçti ya geçmedi. Evimizin kapısı caldi. Ama kim olduğu hakkında zerre fikrim yoktu.Annem asagi dan bana seslendi "Kızım asagi gelir mısın?" Diye bağırdı. "Geliyorum annecim" dedim ve odadan ayaklarımı sürüyerek asagi inmeye başladım. İnmemle şaşırmam bir olmuştu.

Karşımda gördüğüm kişiyle donup kalmıştım.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Sizce Lara'nin evine gelen süpriz konuk kim???

Arkadaşlar ben hikayenin karakterlerini önceden belirlemistim. Isimleriyle birlikte burada Nur'u Lara'ya fiziksel olarak benzetmeye çalıştım. Asla dizi karakteri olarak çalıntı bir fikir değildir.
Tamamen benim fikrimdir.

Evet arkadaşlar ilk bölüm kısa olmuş olabilir ama merak etmeyin ikinci bölüm de harika sürprizler bizi bekliyor. Arkadaşlar lütfen bol bol yorum ve votelerinizi bekliyorum.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Bir Çocuk=İki AşkWhere stories live. Discover now