006

109 6 0
                                    

BO POV

Vandaag moet ik voor de tweede keer deze week naar school en vandaag is de dag dat ik uit ga met Brian. Als ik mijn bed uit stap trek ik mijn sloffen aan om geen koude voeten te krijgen en loop op mijn gemakje naar de keuken. Ik maak een ontbijtje en slof naar de woonkamer, zet de tv aan en ga op de bank zitten. Ik prop mijn broodje naar binnen en spoel het weg met mijn melk. ik loop terug naar de keuken en zet mijn bord en beker in de vaatwasser. Als alles daar in staat loop ik naar boven en loop meteen door naar de badkamer. Ik pak mijn tandenborstel, doe er tandpasta op en poets mijn tanden. 2 minuten later zijn ze gepoetst en loop ik de badkamer weer uit. "Goodmorning zusje" ik schrik van Daan en hij kijkt me grijnzend aan. "goodmorning Daantjee" zeg ik en duw hem aan de kant zodat ik er door kan. uit mijn kast pak ik een zwarte broek en een roze shirtje. Ik trek alles aan en ga voor de spiegel staan om een staart te maken in mijn haar.

Ik start  mijn telefoon op en open Whatsapp. Ik klik de chat van Senna en mij open en app Senna. Nog geen minuut later gaat de bel al en ren ik de trap af en open de deur. Senna. "Hi Sen!" zeg ik trek haar mee naar binnen. Ik ga op de trap zitten en Senna rijkt me mijn schoenen aan. Ik trek ze snel aan en pak mijn jas en tas. Ik open de deur weer en samen met Senna loop ik naar de schuur om mijn fiets te pakken. Eenmaal aangekomen op school kom ik Brian tegen. "Bo is het goed als ik je rond 7 uur ophaal?" ik knik en loop naar Senna toe die al verder is gelopen. "tortelduifjes" giechelt Senna. ik geef haar een por in haar zei waardoor ze een rare beweging maakt en iedereen haar aankijkt. Samen lopen we door de gangen naar het juiste klaslokaal. "SEN, SHOPPEN VANMIDDAG!" kwijk ik door de klas naar Senna. Ze knikt instemmend en de les begint.

Als de dag dan eindelijk afgelopen is lopen Senna en ik naar de fietsen stallingen en fietsen we naar de stad. Tot 4 uur blijven we in de stad en racen we naar huis zodat ik me klaar kan maken voor vanavond.  De deur word geopend door mama, ze houd de deur verder en we lopen naar binnen.  Ik laat mama mijn nieuwe jurkje zien die ik heb gekocht voor vanavond. Mama glimlacht breed naar me en ik ren achter Senna naar boven. "Senna ik ga ff snel mijn haar wassen wil je het daarna fohnen en krullen?" vraag ik verlegen. "tuurlijk schat" ik loop richting de badkamer en zet de douche aan. Ik pak de shampoo en was snel mijn haar. Spoel de shampoo uit mijn haar en bind een handdoek om mijn haar. met een andere handdoek ik droog ik mijn lichaam af en trek mijn badjas aan. Ik loop terug naar mijn kamer waar Senna al klaar staat met een borstel en mijn fohn. Ze fohnt me haar helemaal droog en stop de stekker van mijn krultang in het stopcontact. 15 minuten later is ze helemaal klaar met mijn haar en houd een spiegel voor me zodat ik het eindresultaat kan zien. Via de spiegel glimlach ik naar haar, ze schenkt me een warme glimlach terug. "nou hup dat jurkje aan!" Ik trek snel mijn jurkje aan en Senna doe t de rits achter dicht. Ik pak mijn lage witte all stars en doe ze aan. goedkeurend kijkt  Senna me aan. "hoelaat is het?" vraag ik gestrest. precies op dat moment gaat de bel. "Tijd om te gaan" grinnik Senna en duwt me mijn kamer uit. In een snel trein vaart ren ik de trap af en zie dat Brian al in de woonkamer staat. Ik loop de woonkamer binnen en Brian draait zich om. "Ben je kla- WoW je ziet er prachtig uit" onderbreekt hij zich zelf. Ik glimlach verlegen naar hem. "Kom we gaan!" Zegt hij en pakt mijn hand vast. "Voorzichtig zuss" hoor ik Daan nog roepen. Ik steek mijn duim om hoof en loop met Brian het huis uit. "Naar welke film gaan we Brian?" Vraag ik terwijl hij de auto start. "Vergeefd die film we gaan picknicken in het park en we gaan naar de zonsondergang kijk" zegt hij en rijd weg.

We komen aan bij het park en Brian houd zijn handen voor mijn gezicht. Angstig loop ik door tot we stil staan. Brian haalt zijn handen voor mijn ogen weg en ik zie een heel pad met allemaal kaarsjes. Met een grote glimlach kijk ik Brian aan en loop verder naar een groot picknick kleed. Brian komt naast me zitten en opend een grote picknickmand. "So, wat wil je eten?" Vraagt hij. "Uhm wat heb je allemaal bij je?" "Ik heb sandwichs, koffiebroodjes en wat te drinken." "Dan lust ik een koffiebroodje" zeg ik en krijg een bordje met een koffiebroodje erop. Af en toe kijk ik naar Brian en als hij mij dan kijkt draai ik mijn hoofd weg. Brian gaat verder naar achter zitten en klopt tussen zijn benen. Ik ga er tussen zitten en leg mijn hoofd tegen zijn borst aan. Zachtjes kriebelt hij in mijn haartjes wat heel rustgevend is. "Bo?" Vraagt hij zachtjes en verlegen. "Jaa?" Ik til mijn hoofd rustig op en draai me om tussen zijn benen. "Ik vind je al een heletijd leuk, duss wil je mijn meisje worden?" Met een grote glimlach kijk ik hem aan en knik. Hij geeft me een kus op mijn lippen en draai weer en leg mijn hoofd weer op zijn borst. Weer kriebelt hij in mijn haartjes en kust af en toe mijn haren.

"Babe, Iloveyou!" Fluisterd hij na een lange stilte. "Iloveyouto!" Mompel ik zachtjes terug. Ondertussen liggen we naast elkaar op het grote picknick kleed. Ik staar naar de lucht die een beetje oranje gekleurt is. "Wat is wr babe?" Vraagt Brian. Ik kijk hem aan en schud mijn hoofd. "Niks, helemaal niks. Ik vind het gewoon mooi dat ik hier met jou kan zijn." Glimlach ik naar hem en draai mijn hoofd weer zodat ik weer naar de lucht staar.

Ondertussen is het al helemaal donker en ik lig nog steeds naast Brian. "Kom babe het is al laat we gaan naar huis" zegt hij zachtjes en pakt mijn hand en trek me omhoog. Hand in hand lopen we naar de auto en hij maakt de autodeur aan de bijrijderskant open en ik stap ik. Hij sluit de deur en loopt naar zijn eigen kant. Ook hij stapt in en start de auto. We rijden richting mijn huis. Eenmaal daar aangekomen stap ik uit en gooi de auto deur dicht. Uit mijn handtas pak ik de huissleutels en loop naar de voordeur. Ik stap naar binnen en draai me om naar Brian, hij glimlacht en geeft me een kus op mijn lippen. Ik glimlach tegen zijn lippen aan en trek terug. Ik loop naar binnen en sluit de deur. Mijn jas hang ik aan de kapstok en loop naar boven. Zonder mijn tanden te poetsen loop ik naar mijn kamer. Ik haal mijn make-up eraf en doe mijn pyjama aan. Ik kruip in mijn bed en al snel val ik in een dromeloze slaap....

The Day That I Met YouOnde histórias criam vida. Descubra agora