BO POV
Ik word wakker in de armen van Niall. Glimlachend staar ik naar Niall. Hij is het perfecte vriendje, niemand kan z'n perfect vriendje hebben dan ik. Ik word elke dag steeds meer verliefd op hem, elke dag ga ik meer van hem houden. Hij is gewoon mijn alles. Langzaam opend Niall zijn ogen ook. "Goodmorning princess" "goodmorning HandSome" "lekker geslapen babe?" "Uhu jij?" Hij knikt en druk een kusje op mijn lippen. Hij trekt terug en kijkt me glimlachend aan. "Babe ga je mee op date vanavond?" "Niets liever dan dat" tevreden staat hij op en loopt naar de kast. Hij opend hem, ik de kast in en zie allemaal kleren van hem liggen. "Sinds wanneer ligt dat daar?" Vraag ik lachend. "Sinds dat ik hier half woon, en ik elke dag bij je ben" antwoord hij droog. Ik rol met mijn ogen en stap uit mijn bed. Ik knuffel Niall via achter, steek mijn hand uit en pak een shirtje van Niall. "Deze doe ik aan!" "Nou babe die wilde ik aan" "dan heb je dikke vette pech" grinnik ik. Snel pak ik nog een broek en loop dan naar de badkamer. Trek de kleren aan en ruik aan het shirtje. Het ruikt lekker naar Niall. Aan die geur zal ik nooit kunnen wennen.

"Sennaaaaa"gil als ik de trap af loop. "Jaaa Boooooo" lachend ren ik de woonkamer binnen en geef haar een knuffel. "We moeten naar de stad ik ga op date tonight. Maar ik heb niks" zucht ik. "Okay we gaan naar de stad, leuk shirt trouwens" grinnik ze. Ik knik hevig en trek haar mee naar de gang. Pak mijn sleutels ban het kastje en trek de deur open. "Ni ik naar de stad met Sen, tot straks" gil ik naar boven. Zonder op antwoord te wachten sluit ik de deur en loop naar de auto. Klik hem open en stap in, Senna volgt mijn voorbeeld en ik start de auto. In een snel trein vaart rijd ik naar de stad. "Jesus wat heb ik autorijden gemist" Senna schiet in de lach. "Ja kan ik me voorstellen, maar wat voor iets wil je voor vanavond" "uhm ik denk een jurkje. Dat vind Niall altijd heel mooi." Ze knikt en kijk weer voor zich uit. "Hoe is het tussen jou en Liam?" "Goed" zegt ze vrolijk. Ik knik en richt me weer op de weg.

We komen aan in de stad en ik parkeer de auto. Senna stapt heel vrolijk uit en wacht tot ik uitgestapt ben. Als ik ook uit gestapt ben haakt ze haar arm in die van mij en lopen het winkelcentrum binnen. We lopen de Dior winkel binnen. Ik loop regelrecht naar de zonnebrillen en pak een zonnebril. "Senna deze is zo mooi he OMG" "OMG die is zo mooi" gilt ze bijna uit. Ik grinnik en zet hem op. Senna diet het zelfde en we kijken elkaar aan. "Die krijg je van mij" stelt Senna voor. "Waarom?" "Omdat je net uit het ziekenhuis komt" "dankjewel, maar het hoeft niet" "hoeft wel, en ik wil hem trouwens ook" zonder dat ik nog antwoord kan geven trek Senna me mee naar de kassa en rekend de zonnebrillen af. "Dankjewel Sennieee!" Glimlach ik en knuffel haar stevig.

We lopen nog wat andere winkels binnen en besluiten daarna om naar huis te gaan. Met handen vol tassen komen we thuis aan. "Senna wil je mijn haar en make-up doen" "tuurlijk babe, kom we gaan meteen beginnen" antwoord ze en loopt alvast de trap op. Ik loop nog snel naar de woonkamer en druk een kus op Niall zijn lippen en loop naar de keuken. Pak een fles cola, twee repen chocolade en 2 glazen. Ren de trap op en loop mijn kamer binnen. "Cola?" Vraag ik als ik de fles open draai. Ze knikt en pakt mijn nieuwe kleren uit de tassen. "Kijk eens" mompel ik en rijk Senna een glas aan. "Doe vast je jurkje aan dan  doe ik daarna je haar" ik knik en pak mijn jurkje en loop naar de badkamer. Kleed me om en loop weer terug. Ik word meteen in een stoel gedrukt. Senna doet iets met mijn haar en zo te voelen gaat ze het krullen. Er word een knotje op mijn hoofd gezet en de onderkant word gekruld.

Na een half uurtje is Senna klaar en doet ze mijn make-up. Niet te overdreven want dat vind Niall niet mooi. Als dat ook klaar is sta ik op, pak mijn sieraden en doe ze aan. Spuit wat parfum op en kijk in de spiegel. Senna komt achter me staan en geeft me een paar mooie zwarte pumps. Ook die doe ik aan en draai een rondje. Mijn jurkje zwierd een beetje mee. "Je ziet er prachtig uit" "dankjewel, mede door jou" ik glimlach en trek haar in een knuffel. "Princess ben je klaar?" Hoor ik Niall roepen. "Ja Ni kom er aan" ik loop naar beneden en zie Niall omgekeerd naar de trap staan. Hij draait zich om en staat me met open mond aan te kijken. "Wow Princess, je bent prachtig" ik voel dat mijn wangen rood worden en kijk snel weg. "Kom babe, niet zo verlegen doen!" Stelt Niall me gerust en pakt mijn hand vast. We lopen naar de auto en Niall houd mijn deur open. Ik stap in en Nial gooit de deur dicht, loopt naar zijn eigen kant en stapt ook in. "Waar gaan we heen?" "Zul je nog wel zien Princess" antwoord Niall en legt zijn hand op mijn boven been. Op zijn hand leg ik mijn hand en kijk hem aan. "Wat is er babe?" "Niks ik kijk gewoon graag naar je" fluister ik en staar naar Niall. Hij schud lachend zijn hoofd en richt zich weer op de weg.

We komen aan in de stad en Niall begeleid me naar het restaurant. "Goede avond, meneer en mevrouw. Heeft u gereserveerd" "ja onder de naam Horan" de ober knikt en begeleid ons naar de tafel. Mijn stoel word achter geschoven en ik ga zitten. "Babe, heb ik je al vertel hoe mooi je nu bent?" "Nu wel" grinnik. "Nee princess serieus, je bent het mooiste meisje van de wereld. Straks de moeder van mijn kinderen en mijn vrouw" zegt Niall serieus. Ik voel dat mijn wangen rood worden. Glimlachend kijk ik Niall aan. Hij pakt mijn hand vast die op die op tafel, met zijn duim wrijft hij over de boven kant van mijn hand. "I love you, princess" fluisterd hij. "I love you too, Ni" fluister ik terug.

Na een paar in het restaurant te gezeten te hebben, besluiten we naar huis te gaan. Niall open de deur aan mijn kant en ik stap in. Hij doet het zelfde en start de auto.
We komen thuis aan, ik open de deur en loop naar binnen. "Blijf je slapen?" Vraag ik voorzichtig. "Jaa tuurlijk" ik trek hem mee naar boven. Boven schop ik mijn schoenen uit, draai me om en wijs naar de rits die achter op mijn rug zit. "Thankyou" mompel ik als Niall mijn rits open heeft gemaakt. Trek mijn jurkje uit en trek snel mijn pyjama aan. Niall trekt zijn kleren ook uit en stap in zijn boxershort in minn bed. "Moet je geen tanden poetsen?" Vraag ik lachend. "Nah en jij ook niet babe, jij komt nu ook gewoon naast me liggen" lacht hij terug. "Okay" zeg ik en loop naar mijn bed. Niall houd de deken omhoog en ik ga in bed liggen. Ik draai me op mijn linker zij, Niall legt zijn arm om me heen. Ik kruip dieper in zijn armen. Ik voel nog dat Niall nog een kus op mijn wang drukt en weer terug gaat liggen. Ik sluit mijn ogen en  val in slaap in de armen van mijn grote liefde.

The Day That I Met YouWhere stories live. Discover now