023

48 5 0
                                    

SENNA POV

Dit word serieus de moeilijkste keus van mijn leven, kiezen om hier in Londen te blijven bij mijn vriendje en mijn beste vriendin of terug naar Nederland en dan weer bij mama wonen. Van mama mag het wel maar ik weet het nog niet. Vandaag ga ik op date met Liam dus zal ik het wel aan hem vragen.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Ondertussen is het een week later. Ik heb besloten om te blijven en gewoom elke vakantie naar mama te gaan. Mama vond het wel heel moeilijk maar begreep het wel. Bo was door de dolle heen en Niall vond het heel gezelling. Liam vond het al helemaal leuk en heeft me die dagen niet meer los gelaten met knuffelen. "SEN! mama en papa gaan kom je?" Wordt ik uit mijn gedachte gehaalt door Bo. "Jaa kom al" gil terug en sta op van mijn bed. "Heel erg bedankt dat ik jij jullie mag komen wonen. Voorzichtig onderweg naar Nederland en tot volgende week!" Glimlach ik en geef ze allebei een knuffel. Bo knuffeld ze ook allebei maar begint al snel te huilen. Ik trooste haar en trek haar in een knuffel. "Stt niet huilen lieverd, we zijn over een weekje weer terug" hoor ik haar moeder zeggen. Niall neemt haar van me over en ik geef haar ouders nog een hand en ze sluiten de deur. "Bo is het goed dat ik naar Liam ga?" Ze knikt wazig en ik loop naar de voordeur en ga naar Liam.

BO POV
Waarom vind ik het zo moeilijk dat mijn ouders weer weg gaan terwijl ze volgende week weer terug zijn? Ik draai me om in Nialls greep en druk mijn lippen op die van hem. Hij schrikt eerst maar herstelt zich snel en kust terug. Ik glimlach tegen zijn lippen aan en draai me om, loop weg en loop naar boven. Niall loopt achter me aan naar boven en gaat op mijn bed zitten. "Wat doe je?" Vraag ik verbaast. "Naar jou kijken" grinnikt hij. Verbaast kijk ik me aan en draai me naar mijn kast. Ik zoek een witte broek met gaten en leg hem op de stoel naast de kast. Ook pak ik een licht geel blouse zonder mouwen en ook die leg ik op de stoel. Ik trek alles aan en doe de knoopjes dicht. "Babe..." "uhu" mompel ik. Hij staat op en loopt naar me toe. Hij knoopt een knoopje mog dicht en kjkt me goedkeurend aan. "Beter zo, alleen ik mag je hot vinden" zegt hij verlegen. Ik merk dat mijn wangen rood worden en kijk naar de grond. Hij tilt mijn kin op en druk zijn lippen op die van mij. "Wat ga je eigenlijk doen princess?" "Wij gaan winkelen" "wij?" "Jaa wij" glimlach ik en loop naar de badkamer. Poets mijn tanden, doe mijn haar en spuit wat parfum op. Make-up heb ik geen zin dus doe ik niet. Niall vind me zonder make-up ook mooi dus doe het ook een beetje voor hem. Tevreden loop ik weer naar mijn kamer en doe mijn witte adidas schoenen aan.
Ren naar beneden en pak mijn sleutels, tas en telefoon. "Ni wie rijd er?" "Uhm ik denk ikke want jij kan niet rijden" lacht hij. Beledigd kijk ik hem aan en trek een raar gezicht. "Pardon?" "Ja is toch zo" "uhm ik heb ook gewoon mijn rijbewijs gekkie" glimlach ik en laat mijn rijbewijs zien. "Ohh, sorry princess" verontschuldig hij zich en drukt een kusje op mijn wang. "Geeft niet. Rijd jij maar kan ik naar je kijken" zeg ik verlegen en loop naar de auto. Ik stap in en Niall doet het zelfde. Hij rijd naar de stad en parkeerd de auto als we er zijn. Ik stap weer uit en wacht op Niall. Hij komt naast me lopen en pakt mijn hand vast. Hij vlecht onze vingers samen en zo lopen we het centrum van Londen in.

We lopen de superdry winkel binnen en Niall loopt al meteen naar de mannenafdeling. Ik slof er achter aan en loop naar een saletafel. Ik trek een random een shirt uit en vouw hem open. "Ni deze is leuk" schreeuw ik door de winkel heen. Niall komt aangerend en pakt het shirt aan. Hij knikt goedkeurend en drukt een kusje op mijn neus. Ik glimlach en zoek verder.

Na een paar uur hebben onze handen vol met tassen, het meeste is voor Niall. We besluiten om naar huis te gaan en eten te bestellen. We stappen in de auto en Niall rijd weg. Hij legt zijn hand op mijn boven been, ik leg de mijne daarom op en speel met zijn vingers. Hij kijkt me aan en kijkt daarna weer naar voren. Niet heel veel later komen we thuis aan en open ik de voordeur. "Princess" "jaa?" "Zal ik blijven slapen?" Ik kijk hem bedenkelijk aan en twijfel een beetje. "Jaa is goed, gezellig" zeg ik uiteindelijk. Hij staat op van de bank en trek me in een knuffel. "Het hoeft niet als je niet wil" "nee nee ik wil het wel" fluister ik en druk mijn lippen op die van hem. Hij kust terug en vraagt om toestemming door zachtjes op mijn onderlip te bijten. Ik open mijn mond een beetje en mijn tong vind die van hem. Ze draaien liefdevol en pssievol om elkaar heen. Na een tijdje trek ik terug omdat ik geen lucht meer krijg. Glimlachend kijkt ik hem aan en druk een klein kusje op zijn wang. Niall gaat op de bank zitten en klopt op zijn benen ik ga er op zitten en hij knuffeld me van achteren. Hij legt zijn kin op mijn schouders en mompelt wat onverstaanbaars. "Princess?" "Uhu" "weet je dat je het mooiste meisje van de wereld bent?" "Nu wel" lach ik. "Maar dankjewel, wat gaan we eten trouwens ik heb honger" "ik heb pizza bestelt" goedkeurend knik ik en sta op want de bel gaat. Ik open de deur en pak de pizza aan.

Half uurtje later hebben we de pizza's op en liggen we lang uit op de bank. "Ik voel me ni...." verder kom ik niet want ik ren al naar de wc en moet over geven. Rol de wc rol een heetje uit en trek er een stukje af en veeg mijn mond schoon. "Ik voel me niet lekker, wilde ik zeggen" zeg ik als ik omhoog ga. Ik spuug nog een keer en Niall houd mijn haar vast. "Princess wat heb je?" Vraagt Niall verlegen. "Weet ik het" antwoord ik en spoel door. "We gaan morgen wel even naar de dokter" zegt hij en tilt me op. "Ga maar slapen babe" ik knik en loop naar mijn kamer. "blijf je bij me?" Vraag ik voorzichtig als ik in mijn bed lig. "Ik blijf voor altijd bij je" zegt hij en trekt zijn shirt uit. "Vind je het erg als ik in mijn boxer slaap?" Ik schud mijn hoofd en hij komt naast me liggen. Ik kruip in zijn armen en val al heel snel in een diepe slaap.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
SORRY SORRY, ik had geen inspiratie meer. Ik hoop dat het een beetje goed is!

The Day That I Met YouWhere stories live. Discover now