Bölüm 27 - Grup Kavgası

2.4K 316 37
                                    

Bu bölüm AinzOoaIGown ithaf edilmiştir.
( Bayrağı dalgalandırıyoruz :D )

( Bölüm 27 - Grup Kavgası )

Chanwu Tia'nın yanında ki çocuğu fark ettiği zaman hemen Tia'nın yanına giderecek çocuğa delici bakışlarla bakmaya başlamıştı. Tia arkası dönük olduğu için bu bakışları fark edemese de çocuğun beyaza kesen suratından bakışları fark ettiği anlaşılıyordu. Çocuk Chanwu'dan korkmuşken birde havadan Tia'nın omuzuna konan ankayı ve bakışlarını görünce korkudan sendelemiş ve yere düşmüştü.

Tia çocuğun yüzünde ki korku dolu ifadeyi ilk bakışta fark etmişti.

Çocuk yere düşünce awesor grubunda ki öğrenciler gülmeye başladı. Chanwu ciddiyetini kaybetmeden çocuğa bakmaya devam ediyordu. Bu sırada melkor grubunda ki diğer öğrenciler yere düşen arkadaşlarını ve sert bakışlı Chanwu'yu görünce olayı yanlış anlamışlardı.

Bütün melkor grubunda ki öğrenciler dinlendikleri yerden kalkarak awesor grubunun yanına geldiler. Az önce gülen awesor grubu öğrencileri de ayağa kalkmış saldırmaya hazır bir şekilde bekliyorlardı. Ortamda ki gerginlik gözle görülür bir biçimde artmıştı. Aynı zamanda gökyüzünden siyah bir ejderhaya binmiş olan birisi melkor grubunun yanına indi.

Ortamda ki dengeler awesordan yanayken yeni gelen ejderha sahibi melkorlu ile birlikte neredeyse dengelenmişti.

Tabi ki Tia ve Migi sayesinde awesor grubu yine de daha üstündü. Siyah ejderha üzerinde ki sahibinin emriyle awesorlu grubun üzerine büyük bir ateş topu gönderdi. Migi siyah ejderha geldiği andan beridir tetikte bekliyordu.

Hemen güçlü bir alev fırtınası oluşturarak ejderhanın oluşturduğu alev topunu çevreleyerek sıkıştırdı ve awesor grubunun üzerine gelmesini önledi. Ejderha alevi anka alevine karşı bir savaşa girmişti. Ejderha ne kadar güçlü olsa da bir ankanın alevlerini yenemezdi. Hele ki bu anka diğer türdeşlerinden bile daha güçlü olan Migi'yse hiç yenemezdi.

Kısa sürede Migi'nin alevleri ejderin alevlerini yok etmiş ve melkor grubuna doğru harekete geçmişti. O sırada melkor grubundan bir büyücü Migi'yi hedef alarak bir enerji topu oluşturmuş ve saldırmıştı.

O zamana kadar hareketsiz duran Tia dantianında ki enerjinin bir bölümünü kullanarak Migi'nin önünde şeffaf bir enerji bariyeri oluşturdu.

Büyücünün saldırısı Tia'nın enerjiden oluşan bariyerine çarptığı zaman ters teperek büyücüye doğru gitmiş ve kendi enerji topu ona çarpınca beş metre geriye savrulup yere düşmüş bir daha da kalkamamıştı.

Bire bir başlayan dövüş kısa sürede grup dövüşüne dönüşmek üzereydi. Chanwu melkor grubundan iki kişinin Tia'ya doğru yaklaştıklarını görünce düşünmeden Tia'nın önüne geçmiş ve dantinında ki gücün bir kısmını toplayarak iki eline birden gönderdikten sonra iki elini birden kullanarak yere güçlü bir yumruk atmıştı.

Bu yumruklarla birlikte yer çatlamış Tia'ya doğru gelen iki kişi Chanwu'nun zemine verdiği hasar yüzünden dizlerine kadar toprağın içine gömülmüş kurtulmaya çalışıyorlardı.

Bir anda havada uçmaya başlayan enerji topları iki tarafa da isabet etmeye başladı.

Chanwu kendisine doğru gelen bir enerji topunu görünce kaçamayacağını anladığı için iki elini çapraz şekilde önünde birleştirerek saldırıyı karşılamaya hazırlandı. Chanwu saldırının vereceği acıyı ve darbeyi beklerken hiç bir şey olmadığını görünce çevresini incelemeye başladı.

Aqua-TiaWhere stories live. Discover now