Bölüm 32 - Şenlikler

2.9K 306 37
                                    

Bu bölüm yorumlarda firsti alan kişiye ithaf edilmiştir.

( Bölüm 32 - Şenlikler )

Konseyde alınan kararlardan sonra ejderha ordusu kurulmuş herkes rütbesine göre görevlendirilmişti. Tia Usta Shimao'dan sonra orduda ki en güçlü kişiydi. Orduda birçok general olmasına rağmen Tia bölüklere ayrılmış ordunun ana kısmının generali olmuştu. Haliyle bu diğer generallerden daha yukarı bir seviyede olmasını sağlıyordu.

Konsey dağıldıktan sonra ejderhalar sahiplerinden ayrılarak dinlenmek için meydanın sol kısmına geçmişlerdi. İnsanlarda meydanın sağ kısmında kamp kurmaya başlamışlardı. Ertesi gün şenlikler başlayacaktı. Gruplaşmalar konsey biter bitmez tekrar başlamıştı.

Bu sefer insanlar geldikleri krallıklara ve krallıklarda ki statülerine göre değil ejderha ordusunda ki rütbelerine göre gruplaşıyorlardı.

Her bölüğün askerleri bir araya gelerek yan yana savaşacakları kişileri tanımaya çalışıyordu. Aynı şekilde bölük komutanları da bir araya gelerek savaşta önemli bir rol oynayacak komuta kademesini tanımaya çalışıyorlardı.

Oluşan bir diğer grupta Tia'dan sonra ordunun generali olarak seçilen dört kişi daha bulunuyordu. Bu kişiler ejderha heyeti tarafından ejderha kralı seçimlerine aday gösterilen Zoreth'in sahibi Kai, Novia'nın sahibi Kisho, Pharksis'in sahibi Tora ve Tyra'nın sahibi Sai'ydi. Tia'da ordu generali olduğu için bu gruba yanında ki Chanwu ile birlikte dâhil olmuştu.

Her generale savaş sırasında yardımcı olması ve korumalığını üstlenmesi için bir yaver atanmıştı. Ordunun ejderha kralından sonra ki en yetkili grubu beş generalin ve beş yaverin oluşturduğu gruptu.

Kai Siyah Kaplan Krallığı'ndan gelen bir savaş okulunun müdürüydü.

Aynı zamanda oldukça güçlü olduğu için Siyah Kaplan Krallığı'nda saygı gören birisiydi. Sert mizaçlı olmasına rağmen kötü birisi değildi. Otuz iki yaşındaydı. Fakat yaşının getireceğinden daha fazla tecrübeliydi. Herkes onun öğrencisi olmak için çırpınıyordu. Oysa sadece beş yılda bir olmak üzere sadece iki tane öğrenci alıyordu. Bunun için oldukça aranan bir usta olmuştu.

Kai Siyah Kaplan Krallığı'nda fırtına lakabıyla anılırdı. Bir savaşçı olmasına rağmen o kadar hızlıydı ki bir büyücünün büyüsünden hızlı hareket ettiği söylenirdi. Ejderha heyeti tüm bunları bildiği için onu yeni ejderha kralına önermişlerdi.

Öneriyi kabul eden ejderha kralı sayesinde ejderha ordusuna general olarak seçilmişti.

Kisho bağımsız bölgeden savaşçılık eğitimi almak için Yeşil Yılan İmparatorluğu'na giden ve orada kısa sürede başarılarıyla parlayan bir gençti. On dört yaşında başladığı savaşçılık okulunu şaşılacak kadar kısa bir süre olan dört yılda bitirerek yaşıtlarının arasında ki en güçlü savaşçılardan birisi olmuştu. Ayrıca sahip olduğu özel bir teknik sayesinde odaklı yumruklar atabiliyordu.

Bu odaklı yumruklar bir kez hedef belirlendiği zaman o hedefe kesinlikle isabet eden yumruklardı.

Hiç bir kısıtlama ya da hız tekniği odaklı yumrukların isabet etmesini engelleyemiyordu. Kisho bu tekniği eski bir kütüphanenin içinde çürümeye başlayan kitapların arasında bulmuştu. Her zaman yolculuk etmeyi ve yeni maceralara atılmayı seven bir yapısı vardı.

Bu sayede gizli bir kütüphanede bu tekniği bulmayı başarmıştı. Tekniğin bir adı yoktu fakat Kisho tekniği kullandığı zaman kesin isabet sağladığı için Odaklı Yumruklar adını vermişti. Tekniğin hangi kademe olduğunu bilmiyordu çünkü ilginç bir şekilde tekniğin kademesi yoktu. Fakat teknik tam on seviyeden oluşuyordu.

Aqua-TiaDove le storie prendono vita. Scoprilo ora