Susţineţi-ne, bă! ≧∇≦ •CORECTAT•

739 47 0
                                    

Hey! Mă bucur să vă anunț că, m-am hotărât să particip la concursul Wattys2016, cu cartea "My first love...is a boy?!" și m-am sfătuit și cu sys a mea și am decis amândouă să participăm și cu cartea "Not my tipe".

Am auzit că doar voi, cititorii, puteți vota pentru ca aceste cărţi să ajungă câștigătoare, așa că, iată și mesajul postat de ambasadorul Wattpad pentru a ști ce trebuie să faceți:


"Bună tuturor!

Dacă ţi-ai dorit dintotdeauna să ai un cuvânt de spus în ceea ce privește câștigătorii Premiilor Watty, ai acum șansa să îți vezi visul realitat. Alătură-te și tu pe data de 27 iulie 2016 și votează pentru povestea preferată pe Twitter folosind eticheta #MyWattysChoice. Poți vota timp de 24 de ore în ziua respectivă. Nu uita să pui eticheta #MyWattysChoice și să incluzi titlul povestirii în tweet-uri.
Lucrările câștigătoare vor fi alese în funcție de numărul de twee-uri, voturi și inimi de la ceilalți utilizatori Wattpad.

Exemplu de tweet:
Nominalizez 'Titlul povestirii' 'linkul povestirii' #MyWattysChoice

LoveeToDream,
Wattpad Ambasador"


Acesta a fost anunțul postat de ambasadorul Wattpad pe profilul său. Aș fi foarte recunoscătoare dacă ne-ați vota povestirile și dacă ați fi alături de noi în acest concurs minunat. Abia aștept să văd până unde putem ajunge în acest concurs! Dacă se poate și să câștigăm și dacă nu, sper ca măcar munca noastră să fie apreciată și să încasăm cât mai mulți cititori! Vă pup și vă iubesc! Ne mai auzim! ♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥

Not My Tipe (Yaoi 18+) •CORECTARE•Where stories live. Discover now