Clois~DC

342 36 51
                                    

Αυτό το ship μου το πρότεινε η _WonderBat_ και την ευχαριστώ πάρα πολύ. Της το λέω τώρα γιατί αργότερα θα τη βρίσω με τα ships που μου έχει προτείνει.

Πρόκειται όπως θα φανταστήκατε ίσως για το ship του Superman (Clark Kent) και της Lois Lane από τη DC.

Και αυτό όπως και η Lauriver είναι τρισδιάστατο, έχει ισχύσει δηλαδή τουλάχιστον μία φορά στα κόμικς, σε animated series και σε ταινία live action.

Τους ήρωες στις ταινίες υποδύονται από το 2013 ο Henry Cavill και η Amy Adams. Μην περιμένετε τώρα να κάτσω να σας πω ποιοι τους παίζουν από το 1978...

Status: Canon

Πρωτοεμφανίστηκε: Στα Action Comics το 1938.

Στην Animated σειρά του Superman το 1991 αν δεν κάνω λάθος.

Και στην πρώτη ταινία του Superman το 1978.

Όπως νομίζω καταλάβατε μιλάμε για ένα πανάρχαιο ship το οποίο διατηρείται αναλλοίωτο στον χρόνο. Μετράει 78 χρόνια ύπαρξης.

My Status: OTPάρα

Η γνώμη μου: Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πιο αρμονικό ship στη DC. Ο Superman είναι ήρωας και χρειάζεται κάποιον να του υπενθυμίζει που και που ότι είναι και άνθρωπος. Για αυτό και η Lois Lane υπάρχει δίπλα του τόσα χρόνια και ακόμα και αν κόντεψε να ξεριζωθεί το 2012 έμεινε εκεί και τώρα το 2016, ο Superman και η Lois Lane στα κόμικς έχουν γιο. (Νομίζω δεν χρειάζεται να αναφέρω και τους αναρίθμητους γάμους που έχουμε δει κατά τα χρόνια.)

Τιμητικές αναφορές και στιγμάρες της Clois: Στη σειρά Smallville του CW

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Τιμητικές αναφορές και στιγμάρες της Clois: Στη σειρά Smallville του CW.

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Ship Reactions Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα